Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kartonski labirint zainteresirao Karlovčane

Na likovima ispisane poruke dobročinstva

Filantropija
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
1/8
26.09.2016.
u 22:04

Riječ je o kartonskoj instalaciji 'Labirint filantropije,'izgrađenog od povezanih kartonskih likova na kojima su ispisane poruke

Mališani osnovne škole Banija među prvima su isprobali kako funkcionira labirint koji je jučer poslijepodne krasio plato ispred Gradskog kazališta Zorin dom. Riječ je o kartonskoj instalaciji 'Labirint filantropije,'izgrađenog od povezanih kartonskih likova na kojima su ispisane poruke kojima se promiče filantropija i dobročinstvo među ljudima kao model rješavanja problema.

Autorice labirinta su Barbara Galant i Marijana Martinčić, a nastao je u kao projekt Zaklade za promicanje partnerstva razvoja civilnog društva Istarske županije, a financirali su ga EU i Vlada RH. Labirint filantropije bit će postavljan i po drugim gradovima. 

>> Lucija Šerbedžija i mnoga brojna poznata lica snimili prvi spot za Festival koji koristi znakovni jezik

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije