Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon uhićenja

Na Facebooku kreiraju grupe podrške: Zagreb bez Bandića neće biti isti...

Milan Bandić
Foto: Screenshot Facebook
1/4
20.10.2014.
u 00:47

Grupa je kreirana nedugo nakon što je u medijima odjeknula vijest o uhićenju, a u četiri sata objavljeno je više postova podrške prvom čovjeku metropole

Korisnici Facebooka kreirali su grupe za podršku uhićenom zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću naziva: Podrška Milanu Bandiću.

"Jedini čovjek koji je dao puno za naše invalide i za našu djecu! Čovjek koji je bio na dužnosti za svoj grad od 0-24! Zagreb bez Bandića neće biti isti...", napisao je jedan od korisnika u grupi "MILAN BANDIĆ-podrska nasem gradonacelniku". U objavama korisnici navode kako je Bandić uhićen zbog predizborne kampanje i kako bi se skrenula pozornost sa suđenja Josipu Perkoviću i Zdravku Mustaču.

Podsjetimo, Milan Bandić, Slobodan Ljubičić Kikaš i Petar Pripuz uhićeni su poslijepodne oko 17 sati u Zagrebu. Ravnateljstvo policije i PNUSKOK pod koordinacijom tužiteljstva i USKOK-a više su mjeseci provodili istragu koja je danas okončana.

 
 

Grupe su kreirane nedugo nakon što je u medijima odjeknula vijest o uhićenju, a u četiri sata objavljeno je više postova podrške prvom čovjeku metropole.

>>Uhićeni Milan Bandić, Slobodan Ljubičić i Petar Pripuz, pretresi stanova u tijeku

>>Bez obzira kako ovaj slučaj završi, politička karijera Milana Bandića večeras je završila

Komentara 44

Avatar Idler 3
Idler 3
00:55 20.10.2014.

Onim dobronamjerno-naivnim štovateljima bi kratko poručil - vrlo brzo bute vidli kolko vas je zapraf lagal i kolko vam uopće nebu nedostajal !!! Onim drugim štovateljima nebum poručival ništ.

Avatar NikadRobom
NikadRobom
06:15 20.10.2014.

Dokaz koliko je hrvatski narod priprost je cinjenica da mnogi komentari kazu " krao je, ali je dao"!?!?!?! Pa draga nacijo,posto ste toliko zdusno birali da idemo u EU,sad se pomirite sa cinjenicom da je lopov lopov.Ako Vam je drag sekret od 80 000 Kn/m2 onda lijepo izvolite,dobar tek Vam zelim.

SE
sekator2
01:09 20.10.2014.

Ovo je štokholomski sindrom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije