Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vraća se u Osijek

Na dočeku Glavaša zapjevat će Škoro i Mate Bulić

Branimir Glavaš
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
29.01.2015.
u 17:10

Bit će to njegovo prvo pojavljivanje u osječkoj javnosti nakon pet i pol godina

Branimir Glavaš u nedjelju se vraća u Osijek, nakon pet i pol godina, a priprema mu se doček na Trgu slobode. Na koncertu dobrodošlice u 19 sati zapjevat će, doznajemo, Mate Bulić, Miroslav Škoro, Šima Jovanovac, Šokci i Štef. Bude li loše vrijeme, doček se seli u dvoranu Zrinjevac. Bit će to i Glavaševo prvo pojavljivanje u osječkoj javnosti. Dobrodošlicu organiziraju, kako je najavljeno, udruge proizašle iz Domovinskog rata.

Tjeralica za Glavašem ukinuta je u utorak, a trenutno je u svojoj kući u Drinovcima. Iz zatvora u Mostaru, gdje je služio kaznu za ratne zločine u Osijeku 1991., izašao je nakon što je Ustavni sud nedavno ukinuo presudu Vrhovnog suda.

>> Na pitanje je li slobodan u RH, rekli mu: Dođi, pa ćemo ti reći!

Komentara 25

BA
bajo2
18:50 29.01.2015.

tako su i sanadera pozvali u austriju pa lisice.da sam ja na njegovom mjestu bio bih malo vise oprezniji.kod nas se odluke mijenjaju kako vjetar puse!

RD
robert dani
20:00 29.01.2015.

Parada pijanstva i kića! Samo nam ovaj nedostaje?!

Avatar Dameanu
Dameanu
00:56 30.01.2015.

Pa sta ce Glavas u HR? Ima BiH drzavljanstvo pa neka tamo i ostane.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije