Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počinje obnova

Muzej brodskog Posavlja napokon će dobiti stalni izložbeni postav

Muzej brodskog Posavlja
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/4
30.09.2016.
u 17:09

Za program rekonstrukcije zgrade magistrata Ministarstvo kulture u ovoj je godini odobrilo 1,5 milijuna kuna

Muzej brodskog Posavlja napokon okreće novu stranicu po pitanju uređenja stalnog izložbenog postava, na koji se u ovoj ustanovi čeka već četvrt stoljeća. Naime, idućeg tjedna počinju radovi na realizaciji prve faze projekta, u sklopu koje će biti uređeno prizemlje muzejskog magistrata i prvi dio stalnoga postava.

Za program rekonstrukcije zgrade magistrata Ministarstvo kulture u ovoj je godini odobrilo 1,5 milijuna kuna. Brodsko-posavska županija u svom je proračunu osigurala 400 tisuća kuna, dok je Ministarstvo graditeljstva za energetsku obnovu osiguralo još 550 tisuća kuna.

>> Muzeju vučedolske kulture vrijedno priznanje

>> Imamo Dalija, Renoira, Džamonju... Ali ništa iz Sanaderove ili Vidoševićeve zbirke

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije