Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon ranjavanja Dore Bilić

MUP pojačao nadzor nad pojedincima koje sumnjiči za suradnju s ekstremistima?

ISIL
Foto: Reuters/PIXSELL
01.10.2014.
u 22:47

Dora Bilić slijedila je supruga Senada Avdića u Siriju, kamo je on otišao ratovati na strani ISIL-a

Nakon što je u Siriji ranjena 27-godišnja Dora Bilić, MUP je pojačao nadzor nad pojedincima koje se sumnjiči za povezanost s ektremistima, javlja RTL.

Prema dosad prikupljenim informacijama, policija smatra da u Hrvatskoj nema prijetnje jer nema regrutnih centara u kojima se vrbuju potencijalni borci na strani Islamske države, no pod posebnom prismotrom je nekoliko pojedinaca za koje se sumnja da bi mogli biti povezani s ekstremističkim skupinama.

Podsjetimo,  Dora Bilić slijedila je supruga Senada Avdića u Siriju, kamo je on otišao ratovati na strani ISIL-a.

>> Dorin tata: Dvije godine ne znam ništa o njoj... I onda čujem da je ranjena

>> Večernjem listu službeno potvrđeno: U Siriji ranjena Zagrepčanka Dora Bilić (27)

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
23:42 01.10.2014.

Zanimljivo da se ni jedna, ama baš ni jedna islamska zajednica u hrvatskoj nije javno ogradila od muslimanskog fundamentalizma, malo smješno....biće da im paše stanje, ljepo im je, nema se tu šta reći....

Avatar ljutatrava
ljutatrava
00:13 02.10.2014.

".. policija smatra da u Hrvatskoj nema prijetnje jer nema regrutnih centara "..nije ih ni prije bilo ali su u hotelu " I "maknuli sve stolove u restoranu da bi muđahedini mogli klanjati,odmarati a onda u rat protiv HVO-a..1993,tada je na svakom koraku bila neka međunarodna islamska humanitarna organizacija koja je dijelila pomoć svima,ali,iza takvih humanitarnih org. krili su se regrutni centri..tako da nije teško pratiti imali ih ili nema.

Avatar bandogcro
bandogcro
23:12 01.10.2014.

Nek MUP samo prati ovdje komentare, pa eto im barem 10-ak islamski fundamentalista. Prije neki dan komentarim na jednom članku, pohvalio sam uspjehe malobrojne Hrvatske snage u BIH protiv mudžehadine i doživim uvride i napade kao da sam zadnji četnik.. Predstavio sam se imenom i prezimenom i rekao izvolite i pogledaj te registar branitelja, ali ne, oni i dalje nastrajali sa uvridama i laži. Ipak, povijest je povijest, nitko na kugli zemaljskoj nije niti približan Hrvatima kad su brojke na bojnom polju barem približne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije