Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Muke" saborskog zastupnika

Lesar: Ne mogu na miru popiti espresso

Dragutin Lesar
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
30.06.2015.
u 00:15

Bivši šef laburista otkrio je na Fejsu da se ne voli sastajati u kafićima, gdje mu smeta i "živčana" glazba

Bivši šef laburista, saborski zastupnik Dragutin Lesar otkrio je na Facebooku da ne voli sastanke u kafićima pa radije bira druge lokacije, poput trga ili "kod sata".

U kafićima mu smeta preglasna "živčana" glazba, ali i problemi s naručivanjem omiljenog mu produženog espressa. Treći je razlog to što ga ne može popiti na miru.

-Neki imaju potrebu da mi ispričaju kako bi oni da su na vlasti rješavali naše probleme, neki bi malo porazgovarali o ustašama, partizanima, četnicima, homoseksualcima, udbašima, a dio njih ne mogu uvjeriti da im ne mogu zaposliti snahu, zeta, ženu, muža u nekom od državnih poduzeća- napisao je Lesar i poručio: -Ako me vidite u kafiću, znači da mjesto susreta nisam uspio prebaciti na trg ili sam tog dana hladan ko špricer i ništa mi ne smeta. 

>>Laburisti dali potpise građanskoj inicijativi ''Za referendum''

>>Deset oporbenih zastupnika Vladi: Uključite Sabor u pregovore o TTIP-u

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
07:46 30.06.2015.

Koga briga za toga političkog prevrtljivca Lesar Drageca?! Za koji mjesec, odnosno kad mu istekne sadašnji saborski mandat, on je prošlo svršeno vrijeme, jednako kao i njegovi Laburisti.

LA
LANA555
01:24 30.06.2015.

Doma se na miru pije kavica a dkspres na brzaka .

Avatar d-ano
d-ano
09:04 30.06.2015.

.............Rado bih ga pozvao na setnju sa hrvatskim beskucnicima,,,,,,,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije