Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vratila se na posao

Mrak Taritaš postala hit na internetu zbog sunčanih naočala: 'Eh, da je bar after..'

anka mrak taritaš
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
28.10.2016.
u 15:42

Zastupnica Anka Mrak Taritaš zbog ozljede nije mogla doći u Sabor proteklih dana.

HNS-ova Anka Mrak Taritaš danas je došla na posao. Na sjednicu Sabora stigla je sa sunčanim naočalama a internetom su krenule šale. Mrak Taritaš je prihvatila šalu i objavila poruku na Twitteru.

Podsjetimo, zastupnica Mrak Taritaš 21. listopada zbog ozljede nije mogla doći u Sabor, o čemu je na Twitteru obavijestila javnost. U tvitu je tagirala i predsjednika Sabora Božu Petrova, iako zapravo nije bila riječ o njegovom pravom profilu. - Mala neopreznost rezultirala je s par šavova iznad i ispod oka plus modrice. Oporavak do četvrtka - objavila je Mrak Taritaš, jedna od najaktivnijih hrvatskih političarki na Twitteru.

Sada se i sama našalila na svoj dolazak sa sunčanim naočalama. - Eh, da je bar after... - , napisala je Mrak Taritaš na Twitteru.

> > Mrak Taritaš ostavila poruku na lažni profil B. Petrova: Ne mogu doći u Sabor, imam par šavova

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
16:41 28.10.2016.

Mrak je mrak!

DU
Deleted user
20:03 28.10.2016.

I prije ove nezgode je bila lijepa, a sad će biti još ljepša.

MI
mica1111
16:20 28.10.2016.

...ok.,razumjeli smo...sredila si je malo podočnjake i to je u redu...i onda stavila naočare da se manje vidi...al vredna je...pa odmah požurila u Sabor...reko Božo da bude smanjivao saborsku plaću...;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije