Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVI SU LUDI ZA TENISOM

'Možda baš u Zagorju rastu novi Ivanišević, Čilić ili Iva Majoli'

krapina tenis
Foto: Alen Brodar/Zagorje International
1/15
30.08.2015.
u 17:45

Čak 21 polaznik teniske škole u dobi od četiri do 12 godina primilo se svojih reketa i ovaj turnir shvatilo kao svoj Rolland Garros, dok su ih ponosni roditelji bodrili s tribina.

Na teniskim terenima u Podgori Krapinskoj već dugo nije bilo toliko mladih tenisača kao ove nedjelje, kada su zahvaljujući Teniskom klubu Zagorec održane prve Dječje teniske igre. Čak 21 polaznik teniske škole u dobi od četiri do 12 godina primilo se svojih reketa i ovaj turnir shvatilo kao svoj Rolland Garros, dok su ih ponosni roditelji bodrili s tribina. Nije mališanima smetala vrućina da pokažu za što su tijekom godine marljivo trenirali. I nije bilo milosti ni puštanja, igralo se iz sve snage, borilo se za svaki poen u mini tenisu, ali sve u fair play igri i s prijateljskim pozdravom na kraju meča.

Između mečeva, kao i na kraju turnira igrače je čekala toliko potrebna okrjepa u obliku pizze i sokova, a po završetku turnira u mini tenisu, koji su igrali oni nešto stariji (igrači od osam do 12 godina op.a.), podijeljene su i medalje najboljima te prigodnim poklonima. Prvo mjesto osvojila je Dora Ptičar, drugi je bio Mihael Frajzman, a treći Borna Draganić.

- Ovo je prvi puta da smo organizirali Dječje teniske igre, željeli smo da to bude uoči, a zapravo u sklopu Tjedna kajkavske kulture u Krapini, što se pokazalo odličnim. Radi se o klincima koji pohađaju našu tenisku školu, koju smo uspjeli oformiti nakon dugog niza godina. Zapravo, izgradnjom još jednog teniskog terena 2013. godine počela je ekspanzija tenisa u Krapini i okolici, sport je sve popularniji. A išlo se u gradnju terena upravo zahvaljujući povećanju članstva i velikom interesu djece za našu tenisku školu, objasnio je tajnik TK-a Zagorec, Robert Jurman, koji je već najavio i gradnju još dva teniska terena i jednog dječjeg poligona za tenis.

- Nadam se da ćemo naići na razumijevanje gradske i županijske vlasti te našeg Sportskog saveza. Puno nas ljudi zove da bi njihova djeca željela početi trenirati, a mi ih ne možemo primiti jer nemamo toliko termina na postojeća dva igrališta. A tko zna, možda baš u Zagorju rastu novi Ivanišević, Čilić ili Iva Majoli, zaključio je Jurman.  Sudeći po viđenom, u to nema sumnje.

Komentara 4

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
08:50 31.08.2015.

Hm, još samo da si predsjednik općine kupi podmornicu, pa će cijela regija biti u svjetskom trendu i jet-setu. Zagorje forever. Nema spasa. A čak i kiseliš više ne delaju, a kamoli delanac. Ali brate, samo bi miljone brojili, kak to delaju i neki koji imaju milijone. Ajdemo noge umorne, čekaju nas ceste zagorske.

Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
18:45 30.08.2015.

je, da su svi tenisači tko bi rmbao?

CA
Cafa
10:17 31.08.2015.

Ispravak, Ivanišević se ne može roditi prirodnim putem. Njega su stvorili bogovi psovanja, živciranja i servisa. :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije