Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gnjusne laži

Mostov kandidat održao presicu s navodnom ljubavnicom: Gaze nam obitelji

Maro Kristić
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
27.03.2017.
u 13:47

Na početku press konferencije je Matea K. pred okupljenim novinarima rekla - Lažu, nisam mu rodila dijete! - a potom je pročitala svoje priopćenje

Kandidat Mosta za gradonačelnika Dubrovnika Maro Kristić i njegova navodna ljubavnica te majka vanbračnog djeteta Matea K., održali su press konferenciju, kaku su istakli ‘dvomjesečnom gaženju njihovih obitelji’. 

- Skupina ljudi čiji identitet mi je poznat, ali ga neću spominjati jer poštujem njihove obitelji je Gradom proširila vijest da sam nedavno postao otac četvrtog vanbračnog djeteta koje sam dobio s djevojkom koja danas sjedi ovdje pored mene. Nikad se nisam skrivao nikoga i ničega, uvijek sam javno i otvoreno govorio o svemu, ali o ovome neću. O ovome će Vam govoriti djevojka koja sjedi ovdje pored mene, čije je poznanstvo sa mnom grubo iskorišteno u svrhu obračuna sa mnom onih kojima smetam - rekao je između ostalog Kristić, prenosi Dubrovački vjesnik.

- Ako ste mislili da ću se povući zbog Vaših gnjusnih laži, niste uspjeli - poručio je kandidat Mosta za gradonačelnika Dubrovnika. Potom se zahvalio Matei K. te joj prepustio riječ. 

- Žao mi je što danas moram govoriti o svom privatnom životu, slijedom okolnosti što su neki pojedinci odlučili ući u moj život i život Mara Kristića, pa se danas osjećam dužnom uputiti par riječi. U svoje 24 godine, ne mogu reći da imam iskustva s riječju politika, ali ono što sam u ova zadnja dva mjeseca vidjela da neki mnogo stariji ne poimaju značenje te riječi, pa su tako odlučili pokazati svu nemoralnost u pokušajima diskreditacije jednog čovjeka u političkoj utrci, ne osvrnuvši se tako na činjenicu da uništavaju obitelj, ugrožavajući time one najmlađe koje bismo uvijek trebali štititi  - rekla je Matea.

Dodala je da podržava Marovu hrabrost i njegovo djelovanje i borbu za Grad. Zahvalila se svojoj obitelji na velikoj podršci, te Marovoj supruzi Lucijani, koja je u svemu ovome pokazala iznimnu snagu.

I supruga Mare Kristića,  Lucijana se na kraju oglasila. - Sve ovo što se smišljeno događa u zadnje vrijeme ne služi na čast ni jednoj selendri, a kamoli gradu koji je bio u užem izboru za prijestolnicu kulture. Ako je ovo ponašanje pojedinaca odraz dubrovačke kulture i ono što se nudi građanima za izbore, onda je ovaj Grad uistinu izgubio svoj identitet. Svim inim dušebrižnicima i inicijatorima ove notorne laži te onima koji se naslađuju i cipelare naše obitelji, a sigurna sam da će se takvi prepoznati, zdušno poručujem da nema toga čime me mogu pokolebati da i dalje budem stup svoje obitelji. Dapače, molim za njih i njihovu djecu - poručila je između ostalog Lucijana Kristić. 

Podsjetimo, Mostov saborski zastupnik Maro Kristić objavio je prije nekoliko dana na svom Facebook profilu kako mu je, "kao dobrodošlicu za objavu kandidature za gradonačelnika Dubrovnika na listi Mosta", nepoznati počinitelj tijekom noći isparao gume na automobilu.

> > Maro Kristić iz Mosta predlaže da se zbog turizma omogući i plaćanje u eurima

> > Mostovac se požalio: Kao dobrodošlicu što sam se kandidirao isparali su mi gume!

Komentara 8

MV
Mijat vrdoljak
15:58 27.03.2017.

Dali je gospodin Kristić otac djeteta nije naše da komentiramo da mu vjerujemo ili ne, pogotovo nije da to bude predmet političke utakmice. Svi oni ili on/ona koji su to plasirali su dno dna i vredni su prezira. Gospodinu Kristiću jedino zamjeram što igra, iako je žrtva, jednu nepošteno igru ako zna tko je to plasirao, tko mu je gume isparao od je dužan da to prijavi DORH-u ovako pokušava baciti ljagu na sve političke protivnike neovisno dali su krivi ili nevini. Mislim da to čini smišljeno i to je isto nemoralno i kažnjivo djelo.

DJ
dj5
16:00 27.03.2017.

Dubrovnik je selendra.

MA
macor
15:18 27.03.2017.

Mozda bi mu povjerovala da je s svojom zenom na presicu dosao Ovako ostaju samo sumnje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije