Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sastavljanje Vlade

Most: Nismo prekinuli pregovore s HDZ-om

13.09.2016., Zagreb - Sredisnjica HDZ-a, zapoceli su pregovori izmedju MOST-a i HDZ-a radi sastavljanja vlade. Bozo Petrov, Miroslav Simic.  Photo:
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/5
29.09.2016.
u 17:46

Navode da se pregovori Mosta i HDZ-a nastavljaju u ponedjeljak

Iz Mosta nezavisnih lista demantirali su informaciju koja se pojavila u medijima da su danas prekinuli pregovore s HDZ-om. 

Tvrde da danas sastanka nije ni bilo pa ga ni nisu mogli prekinuti. 

Navode da su se danas trebali sastati pregovarački timovi, odnosno stručne skupine, ali jedan član Mostova tima nije mogao doći pa su telefonski pregovori odgođeni do ponedjeljka kad će svi biti na broju.

>>HDZ i Most dobili su dovoljno vremena da završe pregovore

>>Ovih pet ministarstava trebalo bi pripasti Mostu

Ključne riječi

Komentara 19

OR
Orkan1
18:05 29.09.2016.

Pa tko baca ovakve spinove,pa pustit Most i Hdz na miru da se dogovore ili ce ici zajedno ili ne.Stvarno je preslo svaku mjeru ovo maltretiranje i laganje pojedinih novinara.

DE
dernek
18:33 29.09.2016.

Most je neozbiljna strana za pregovore ali isto tako i za ucestvovanje u vodjenju drzave ako ne zele pregovarati nek nezahebavaju narod nek se povuku i dovidjenja a njihovi uvjeti i nemaju neko uporiste.

LI
livoguza2
18:02 29.09.2016.

Nisu prekinuli, nego će ih kad-tad prekinuti kako bi se nastavila hrvatska agonija. Njihovi su birači veći hrvatski dušmani od birača SDP-a. Što oni očekuju od novih izbora, samo dragi Bog zna. Lp.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije