Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMENOVANJE

Most dobio organizacijskog tajnika: godinama je radio u bankarskom sektoru

Most
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
13.02.2017.
u 20:26

Felbar je sada vodio Mostov zagrebački ured te se bavio poslovima vođenja društvenih mreža, grafičkog dizajna i web administracije

Nedavno izabrano Predsjedništvo Mosta imenovalo je Zagrepčanina Natka Felbara organizacijskim tajnikom, čime je završen proces unutarnje organizacije stranke nakon nedavno provedenih stranačkih izbora.

Felbar je sada vodio Mostov zagrebački ured te se bavio poslovima vođenja društvenih mreža, grafičkog dizajna i web administracije.

Kratko je bio i u aktualnom sazivu Sabora, gdje je u zastupničkim klupama mijenjao Davora Romića, do njegova povratka s ministarsku dužnost.

Prije nego što se politički aktivirao u Mostu, Felbar je niz godina radio u bankarskom sektoru.

"Natko je u Mostu od samih početaka našeg izlaska na nacionalnu scenu i do sada je u naše djelovanje i uspjeh ugradio mnogo svog znanja i rada. Bit će mi drago s njime svakodnevno surađivati i siguran sam da je ovo dobra odluka koja će nam olakšati mnogobrojne poslove i obaveze prema građanima i biračima", izjava je predsjednika stranke Bože Petrova koju su medijima poslali iz Mosta. 

>> Grmoja: Puno je manje priča o ustašama i partizanima otkad se pojavio Most

>> Pričom o lustraciji Most puca na HDZ-ove birače

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije