Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
24.04.2015. u 12:00

Tragično je ako u MZNOS-u punih mjesec dana nisu eliminirali "ugrozu zaraze virusima", a još je tragičnije ako u 2015. pokušavaju "zaustaviti Reuters", odnosno nepoćudne portale

Ugroza od virusa ili od nekih tekstova

Vedran Mornar, ministar znanosti, obrazovanja i sporta, ujedno i stručnjak za informatiku, vjerojatno bi mogao suvislo objasniti zaposlenicima Ministarstva zašto im je blokirao pristup nekim portalima. Slobodna piše da zaposlenici MZOS-a već mjesec dana ne mogu pristupiti portalu Slobodne i Tportalu, i to zato što s tih portala "prijeti ugroza zaraze virusima i malwareom", prema službenom tumačenju. Tragično je ako u MZNOS-u punih mjesec dana nisu eliminirali "ugrozu zaraze virusima", a još je tragičnije ako u 2015. pokušavaju "zaustaviti Reuters", odnosno nepoćudne portale.

Ovrha je neuručena

Pravna država 6 mjeseci ne može naći premijerova brata

Krešimir Milanović, zagrebački poduzetnik, u posljednje vrijeme ponaša se posve suprotno od svog brata, hrvatskog premijera Zorana Milanovića. Dok premijer u posljednje vrijeme iskače iz svake paštete, njegov brat kao da je u zemlju propao. Slobodna tako otkriva da Općinski sud u Dubrovniku Krešimiru Milanoviću već šest mjeseci ne može uručiti ovrhu. Pravni sustav uzalud traži premijerova brata radi zabilježbe ovrhe nad zemljištem njegove tvrtke Modestus u dubrovačkim Šipčinama.

Izgubi li Krešimir Milanović vrijednu nekretninu, neće mu biti lako jer seu u posljednjem javnom istupu prije šest mjeseci žalio kako živi od 4000 kuna mjesečno. I to na tajnoj adresi, pravnoj državi nepoznatoj.

Neobična investicija

Budžet za obranu Kotromanoviću nije trošak nego ulaganje

Ante Kotromanović, ministar obrane, otvarajući izložbu vojne tehnologije ASDA 2015. u Splitu, izjavio je da budžet za obranu treba prestati promatrati kao najobičniji trošak jer je riječ o – ulaganju. Samo to još ministar financija nije shvatio.

Posve bespridržajno

Jedan savjetnik za holokaust, a drugi za genocid

Nataša Jovičić, savjetnica predsjednice RH za pitanja holokausta i ravnateljica Spomen-područja Jasenovac, izjavila je za Novi list da je za posjet Kolinde Grabar-Kitarović Jasenovcu doznala 15 minuta prije dolaska. Na pitanje zašto kao savjetnica nije bila unaprijed konzultirana o tome, Jovičić je objasnila da je ona "samo savjetnica za pitanja holokausta, a za Jasenovac, u kojem se dogodio genocid, predsjednica sigurno ima nekog drugog savjetnika". Sigurno i bespridržajno.

>>Pusić ponudila Italiji 47 državnih službenika

>>Ćorušić predložio da se Vlada preseli u Blato

Komentara 2

Avatar mirica19
mirica19
13:22 24.04.2015.

Zato što ti portali ne pišu lijepo o ovoj Vladi, pa Mornar ne dopušta njihovo čitanje. To još više govori o nesposobnosti odgovornih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije