Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Poboljšati poslovanje'

Mornar: Podupiremo rasvjetljavanje spornih postupaka NCVVO-a

Vedran Mornar
Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL
22.10.2014.
u 18:51

Ministarstvo poručuje kako su razmotrili postojeće stanje u Centru i dogovorili da će zajednički raditi na tome da se Centar usmjeri na ostvarivanje svoje temeljne misije

Ministar znanosti obrazovanja i sporta prof. dr. Vedran Mornar, kao što je i najavio, sastao se s ravnateljicom Centra za vanjsko vrednovanje obrazovanja. U priopćenju koje su uputili večeras kažu da su razmotrili postojeće stanje u Centru i dogovorili da će zajednički raditi na tome da se Centar usmjeri na ostvarivanje svoje temeljne misije u sklopu koje je provedba državne mature najvažniji zadatak.

 – Vezano za istrage koje se provode u Centru, slijedom nalaza MZOS-a od veljače 2013. godine, ministar i ravnateljica daju snažnu potporu rasvjetljavanju svih spornih postupaka u poslovanju. Cilj je poboljšati poslovanje Centra i osigurati uvjete za ostvarivanje svih njegovih zadataka sukladno politici obrazovanja Republike Hrvatske, temeljem prijedloga Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, kaže se u priopćenju.

Ministar se tijekom tjedna, možda već sutra, treba sastati i s članovima Upravnog vijeća Centra.

>> Upravno vijeće tvrdi da državna matura nije dovedena u pitanje

Komentara 1

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
21:39 22.10.2014.

Temeljna misija? Grabi srebrninu i zlatninu s tonućeg Titanica!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije