Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što se dogodilo?

Molitvu u Međugorju prekinuli uznemirujući krici

međugorje
Foto: Screenshot YouTube
1/2
03.01.2017.
u 13:49

Vidjelica Mirjana unatoč kricima nastavlja moliti dok su neki vjernici pohitali vidjeti što se događa, no ubrzo su i oni mirno nastavili s molitvom

Šokirani su ostali vjernici u ponedjeljak u Međugorju tijekom Gospina ukazanja vidjelici Mirjani. Objavljen je, naime, video molitve tijekom ukazanja na kojem se u pozadini čuju strašni krici i vrištanje.

Vidjelica Mirjana unatoč kricima nastavlja moliti dok su neki vjernici pohitali vidjeti što se događa, no ubrzo su i oni mirno nastavili s molitvom.

Krici nalikuju obredu egzorcizma, no što se uistinu dogodilo, nije poznato. 

>> 'Našla sam kamen u obliku srca, ozdravila i prohodala'

Komentara 105

ĆA
ćaćaća
14:32 03.01.2017.

nevjernici koji vjeruju u maršala ne vide ništa od njegove biste...

Avatar bukovica.tg
bukovica.tg
14:31 03.01.2017.

kada vrjèdjaju çrkvu katolike i hrvate onda ne kaznjavate a mene kaznìte sto napisem istinu o srbima komunistima ionim sto mrze HR a zive od HR kune ida nezaboravim sretan bozic 7 .1 i NG 14 .1 svima vama u V listu

MO
mobitel20
14:32 03.01.2017.

Ateisti nisu svjesni ispraznosti svoga zivota na Zemlji...vrijedjaju vjernike misleci da su "napredni i prosvijeceni"...zalim te ljude, iskreno ih zalim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije