Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIRO BULJ

Moju ruku za vraćanje Gazdinih dugova neće imati

Miro Bulj
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
26.03.2017.
u 17:26

Koji je to ustav, zakon, pravo, pravda po Bogu ili čovjeku da se tajkunima zakonski omogući iz državnog proračuna plaćanje dugova iznad milijarde eura, pita se zastupnik Mosta

Miro Bulj, saborski zastupnik Mosta, oglasio se na Facebooku u vezi slučaja Agrokor, gdje tvrdi da "neće imati njegovu ruku za vraćanje Gazdinih dugova".

"Koji je to ustav, zakon, pravo, pravda po Bogu ili čovjeku da se tajkunima zakonski omogući iz državnog proračuna plaćanje dugova iznad milijarde eura. Umjesto da im se oduzme kompletna imovina te ih se procesuira zajedno s političkim elitama koje su im dopustile da drže cijeli narod i državu za vrat", piše Bulj, pitajući se tko će platiti dug sirotinji, blagajnicama, dobavljačima, malim poduzetnicima koje su te iste gazde uništili i bacili na ulice?

Mostov zastupnik ne štedi ni sadašnju oporbu pa piše:

"Zadivljući je čvrst stav oporbe koja je glasna protiv ovog prijedloga. Da su tako hrabri bili dok su bili na vlasti, zastupnici vladajuće većine, ministri danas ne bi imali ovoliki problem. Međutim, tada su kukavički glasno šutjeli pred svojim vođama i tako su gazdama držali vriću dok su u njih tovarili novac", zaključuje Bulj.

>> Grbin: Nećeš spašavati Agrokor mojim novcem

>> Šef Sberbanka: Spremni smo u Agrokor ubaciti još novca

Ključne riječi

Komentara 47

MA
macor
18:40 26.03.2017.

Bulj ko pravi mostovac. Jedno govori a drugo radi.Ne sjecam se da je ruku podigao protiv povecanja place onima koji najvise u drzavi zaraduju, tj. i njemu samome. A glasove dobili zbog obecanja da ce svi u saboru imati 9999kuna.

ST
stric15
18:04 26.03.2017.

....miro bulj kao zastupnik na godišnjoj razini iz proračuna RH "izvuče" više od 600 000 Kuna .... po zaradi je i miro tajkun....

BA
barbaizamerike
18:47 26.03.2017.

Lustracija bi mogla otkriti dosta toga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije