Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
K. Grabar Kitarović:

'Vjerojatno sam jedina žena u NATO-u koja zna i može pomusti kravu'

Kolinda Grabar Kitarović
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/7
25.11.2014.
u 23:26

- Bila sam žena koja vjerojatno najbolje i gađa i najspretnija je u fizičkim poslovima u NATO-u - rekla je HDZ-ova predsjednička kandidatkinja.

HDZ-ova predsjednička kandidatkinja, Kolinda Grabar Kitarović, na skupštini zagrebačkog Gradskog odbora HSS-a najavila je da, kada zasjedne na čelo države, neće dopustiti korupciju u Hrvatskoj vojsci.

- Istražit ćemo sve slučajeve remonta bilo kakvih plovila ili zrakoplova ili letjelica i nećemo dopustiti da bilo tko manipulira našim Oružanim snagama - kazala je Grabar Kitarović. HSS-ovcima se povjerila da je njezin pradjed osnivao seljačku stranku u grobničkom kraju iz kojeg dolazi.

"Na to sam ponosna"

- Bila sam žena koja vjerojatno najbolje i gađa i najspretnija je u tim fizičkim poslovima u NATO-u, ali isto tako vjerojatno i jedina žena u NATO-u koja zna i može pomusti kravu. I na to sam ponosna - rekla je Grabar Kitarović te dodala da o njezinim sposobnostima dovoljno govori funkcija koju je imala u NATO-u.

Predsjednik HSS-a Branko Hrg kazao je da se ovoj Vladi "mora reći dosta" te da to ne može nitko napraviti "bolje i jače" od buduće predsjednica Kolinde Grabar Kitarović.

>>Kolinda Grabar Kitarović lupila šakom po tipkovnici

>>Obišla štandove pa otišla u HSS: 'Od danas krećemo u bolju Hrvatsku'

Komentara 104

Avatar navijač
navijač
23:38 25.11.2014.

To je osoba kakvu treba Hrvatska , a ne ovakvi za koje osim u Srbiji nitko ni nezna.

IG
Izdvojeni_glas
00:27 26.11.2014.

Nisam Hadezejac ali kad vidim koliko je uznemirena vladajuća kasta&uhljebi ima moj glas i amen :DDDDDD

DR
Drivoex
00:33 26.11.2014.

Muze nas Ivo pošteno vec pet godina Ode Ivo u zaborav, ZAMP čeka ali na mužnje cemo malo pripaziti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije