Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI USPJEH

Mladi imotski kuhar Jadran Grančić na internacionalnom natjecanju u Turskoj osvojio drugo mjesto

Foto: Dražen Kopač / Acumen
1/6
24.02.2017.
u 17:58

Hrvatska je na ovom natjecanju uzela 10 medalja i pehar među 220 natjecatelja iz cijelog svijeta.

Mladi imotski kuhar Jadran Grančić nastupio je na turskom internacionalnom natjecanju “2. Aegean culinary champions cup” i osvojio je u sveukupnom poretku drugo mjesto, pehar i srebrnu medalju! 

Jadran je dobio pozivnicu za Tursku prije nekoliko dana, nakon pobjede na trećem izdanju IKKER-a, Interregionalnog kupa kuhara europskih regija.

Grančić je nastupom na natjecanju “2. Aegean culinary champions cup” ponovno pomeo svu konkurenciju te osvojio zlato za ribu i zlato za desert te broncu za meso. To mu je osiguralno plasman u finale kupa.

Hrvatska je na ovom natjecanju uzela 10 medalja i pehar među 220 natjecatelja iz cijelog svijeta. Kruno Kovačić s Hvara osvojio je 3 bronce, a Luka Radić iz Rogoznice 2 bronce i 1 srebro te plasman u top 10. Naša Olimpijska kuharska reprezentacija do sada se uglavnom plasirala na 1., 2. mjestu ali od kraja...

>> Rockefellerima, DiCapriju i Zeti Jones nudim kulen, paški sir, štrukle i hobotnicu ispod peke

>> Opatijski restoran Bevanda u samom je vrhu hrvatskog ugostiteljstva

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije