Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
afera fimi media

Mišo Kovač pjevao za HDZ za 80.000 eura, Nina Badrić za 30.000

mišo kovač
Foto: pixsell
1/4
31.01.2011.
u 21:43

Još 20. siječnja je Večernjak objavio da je prema Barišićevim tvrdnjama Nina Badrić pjevala za HDZ za 30.000 eura, a Mate Mišo Kovač za 80.000 eura

Priča o vezi Ive Sanadera s Markom Perkovićem Thompsonom u izbornoj kampanji 2007. i dalje je udarna tema u Hrvatskoj.

No, kao što je Večernji list prvi objavio nije Thompson bio jedina estradna zvijezda koja je bila angažirana preko HDZ-ovih crnih fondova. Još 20. siječnja je Večernjak objavio da je prema Barišićevim tvrdnjama Nina Badrić pjevala za HDZ za 30.000 eura, a Mate Mišo Kovač za 80.000 eura, otkrivajući iskaze iz svjedočenja Mladena Barišića.

U svom drugom velikom iskazu koji je dao oko Nove godine bivši HDZ-ov rizničar i šef Carine Mladen Barišić istražiteljima je povjerio mnoge detalje o izvlačenju novca iz javnih poduzeća, bivšem premijeru Sanaderu, ali i o tome kako se tim novcem manipuliralo u izbornoj 2007. godini. U tom je iskazu Barišić pričao i o vezi Thomspona i Sanadera, te angažiranju Mate Miše Kovača i Nine Badrić da sudjeluju u HDZ-ovoj kampanji.

Thompson je potvrdio da je bio na razgovoru u Uskoku, no nije javno komentirao sadržaj tih razgovora, a preko odvjetnika je osporavao iskaz Mladena Barišića.

Komentara 69

DE
deželan
22:42 31.01.2011.

Seveda je potrebno poizvedeti ali sta Kovač in Badričeva vedela da je ta denar iz \"črnega\" fonda, kar skoraj ne verjamem, saj bi na ta način Sanader samega sebe izdal. V tem primeru ju nebi obsojal ! V primeru da da sta vedela kakšen je ta denar , da je pokraden Hrvaškemu ljudstvu, pa je zgodba za obsodbo. Mar jima gre res materialno tako slabo da se tako preživljata!! Vse take \"rabote\" je potrebno razgaliti in obsoditi ! lp

OB
-obrisani-
06:33 01.02.2011.

Plaćamo,,zato jer to ionako nije naš novac,,,sve što mi platimo građani RH dobrovoljno daju,,ako nema dovoljno novca,,stavimo porez na zrak ili vodu,i eto opet novca na bacanje Vaš HDZ

TV
tvrtko3
08:43 01.02.2011.

Pitanje glasi: Da li su Kosor, šeks, Milinović, Hebrang, Kalmeta................... znali za to? A oni svi u glas: Mi znalii? Ma dajte molim vas , odkud bi mi za to znali. Sve je Sanader kriv.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije