Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O brzini odluke

Most: SDP-u je trebalo 5 godina da izbaci Merzel

Miroslav Šimić
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
28.01.2016.
u 21:15

– Mi kao Most poštujemo sve ono što su hrvatski branitelji napravili pa tako i ono što je gospodin Crnoja napravio za hrvatsku državu. To nije u pitanju, ali postoji razina političke i moralne odgovornosti koju je on preuzeo – rekao je Miroslav Šimić iz Mosta

Miroslav Šimić iz Mosta komentirao je ostavku Mije Crnoje na dužnost ministra branitelja.

 – Slažemo se i poštujemo odluku gospodina Crnoje, u potpunosti razumijemo da za njega ova dva dana nisu bila jednostavna, ali nisu bila jednostavna ni za hrvatsku javnost. Ostavili smo neko vrijeme da utvrdimo sve činjenice, nema kaznene odgovornosti, ali postoji element i moralne i političke odgovornosti koju je on ipak odlučio preuzeti. Mi kao Most poštujemo sve ono što su hrvatski branitelji napravili pa tako i ono što je gospodin Crnoja napravio za hrvatsku državu. To nije u pitanju, ali postoji razina političke i moralne odgovornosti koju je on preuzeo – rekao je Miroslav Šimić iz Mosta.  

Most nezavisnih lista preko Twittera je komentirao brzinu odluke o Miji Crnoji. Osvrnuli su se na neke SDP-ove dužnosnike i ministre koje se također prozivalo u medijima za nezakonite radnje. 

Šegon je smijenjen mjesec i pol dana nakon otkrivanja afere, Linić je smijenjen nakon godinu i pol pisanja o aferama u predstečajnim nagodbama, Merzel je izbačena iz SDP-a pet godina nakon pisanja svih medija, Jakovinu se nije izbacilo iz Vlade ni nakon četiri godine pisanja o sukobu interesa. I sad bi SDP da se Crnoja riješi u roku od 24 sata – komentirao je na Twitteru Most. 

>> Crnoja više nije ministar: Premijeru sam podnio ostavku

Komentara 60

KA
kajbum
20:57 28.01.2016.

Sve uredu ali kako niko negleda moralnu odgovornost kod srba koji su pucali po hrvatskoj ili koji I dan danas javno iznose lazi da bi svjesno nastetili hrvatskom narodu i drzavi.

Avatar abakus
abakus
20:56 28.01.2016.

Pošteno.

PA
Patrizzia
21:45 28.01.2016.

Zar nije Fred Matić bio 100% invalid , pa promjenio status da bi mogao raditi kao ministar .? Zar nije Nenad Stazić dužan državi razliku u plaćenoj cijeni i stvarnoj cijeni koštanja ljetovanja na brijunima ? Kada će Peđa Grbinrbin podnijeti zahtjev Saboru da preispita moralnost tog zastupnika ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije