navigacija Hrvatska 29
O brzini odluke

Most: SDP-u je trebalo 5 godina da izbaci Merzel

– Mi kao Most poštujemo sve ono što su hrvatski branitelji napravili pa tako i ono što je gospodin Crnoja napravio za hrvatsku državu. To nije u pitanju, ali postoji razina političke i moralne odgovornosti koju je on preuzeo – rekao je Miroslav Šimić iz Mosta

Most: SDP-u je trebalo 5 godina da izbaci Merzel

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Miroslav Šimić iz Mosta komentirao je ostavku Mije Crnoje na dužnost ministra branitelja.

 – Slažemo se i poštujemo odluku gospodina Crnoje, u potpunosti razumijemo da za njega ova dva dana nisu bila jednostavna, ali nisu bila jednostavna ni za hrvatsku javnost. Ostavili smo neko vrijeme da utvrdimo sve činjenice, nema kaznene odgovornosti, ali postoji element i moralne i političke odgovornosti koju je on ipak odlučio preuzeti. Mi kao Most poštujemo sve ono što su hrvatski branitelji napravili pa tako i ono što je gospodin Crnoja napravio za hrvatsku državu. To nije u pitanju, ali postoji razina političke i moralne odgovornosti koju je on preuzeo – rekao je Miroslav Šimić iz Mosta.  

Most nezavisnih lista preko Twittera je komentirao brzinu odluke o Miji Crnoji. Osvrnuli su se na neke SDP-ove dužnosnike i ministre koje se također prozivalo u medijima za nezakonite radnje. 

Šegon je smijenjen mjesec i pol dana nakon otkrivanja afere, Linić je smijenjen nakon godinu i pol pisanja o aferama u predstečajnim nagodbama, Merzel je izbačena iz SDP-a pet godina nakon pisanja svih medija, Jakovinu se nije izbacilo iz Vlade ni nakon četiri godine pisanja o sukobu interesa. I sad bi SDP da se Crnoja riješi u roku od 24 sata – komentirao je na Twitteru Most. 

>> Crnoja više nije ministar: Premijeru sam podnio ostavku

Ocijeni:

1 2 3 4 5

5 (29 ocjena)
Ispravi pogreške

Komentari

61
Registracija
 • kajbum kajbum

  28.01.2016 u 20:57h

  Sve uredu ali kako niko negleda moralnu odgovornost kod srba koji su pucali po hrvatskoj ili koji I dan danas javno iznose lazi da bi svjesno nastetili hrvatskom narodu i drzavi.
  50 86% 8
 • abakus

  28.01.2016 u 20:56h

  Pošteno.
  47 89% 6
 • Patrizzia Patrizzia

  28.01.2016 u 21:45h

  Zar nije Fred Matić bio 100% invalid , pa promjenio status da bi mogao raditi kao ministar .? Zar nije Nenad Stazić dužan državi razliku u plaćenoj cijeni i stvarnoj cijeni koštanja ljetovanja na brijunima ? Kada će Peđa Grbin podnijeti zahtjev Saboru da preispita moralnost tog zastupnika ?
  32 86% 5
 • hrza hrza

  29.01.2016 u 07:15h

  Nije Crnoja preuzeo odgovornost vec mastan kes kredit.
  0 0% 1
 • rijeckapica rijeckapica

  29.01.2016 u 00:33h

  MOST, ovo je i vaš kraj.
  0 0% 2
 • olala olala

  29.01.2016 u 00:03h

  To nije opravdanje,oni su krali i bavili se marvelzacijama ...lopovluk je lopovluk za sve ljude ista kazna,nema to veze sa strankom!!Upravo je zato Most i dobio toliko glasova što ljudi hoće promjene i hoće poštenje!!!Ovaj Crnoja nema gdje nema svoje pipke!!!
  1 33% 2
Pregledaj sve komentare