Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Politički prijelazi

Mirko Rašković novi zastupnik saborskog kluba Milana Bandića

Mirko Rašković
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/3
29.05.2016.
u 14:15

Prelazak Mirka Raškovića u Klub Bandić Milan 365 uslijedio je u vrijeme brojnih političkih zapleta u zemlji

Saborski klub Milana Bandića dobio je šestog člana. Naime, prije tjedan dana zastupnik srpske nacionalne manjine Mirko Rašković postao je član kluba.

Što ne bi došao gdje su dobri ljudi? - izjavio je Miodrag Demo za N1 i dodao da nisu htjeli raditi medijsku pompu oko toga.

Prelazak Mirka Raškovića u Klub Bandić Milan 365 uslijedio je u vrijeme brojnih političkih zapleta u zemlji.

Podsjetimo, Rašković je, nakon što je izabran kao saborski zastupnik SDSS-a, krajem prošle godine istupio iz te stranke i dao ostavku. Nakon toga Rašković je ostao nezavisni zastupnik.

>> 'Ovo je raštimani orkestar. Za nove sam izbore jer sve se pretvara u Big Brother'

Komentara 46

BK
branko-kockica
14:20 29.05.2016.

To je onaj što su mu iz SDSS-a na čelu s antifašistom i ljubiteljem masovnog ubojice Tita, Miloradom Pupovcem, prijetili odsijecanjem glave sjekirom, pa je milicija zataškala slučaj, nikad nije pozvala Pupovca na detektor laži, niti ga o tome ispitala?? Doduše, i predsjednica je onda pokrenula neku akciju o tome tko je u udbaške medije pustio informaciju da je Rašković radio za Hrvatsku za vrijeme Domovinskog rata, ali ni od toga nije bilo ništa, priča je zataškana uz pomoć udbaških medija i tako to.

Avatar TAJSAM
TAJSAM
14:44 29.05.2016.

Sad če Pupovac i Furio Radin sve veliki štovaoci manjinskih prava skočiti na zadnje noge i kazati da to ne može jel se to krši o prava manjina. Kad bi komunjare nešto takvog napravili onda o.k . Ne znam kako se riješiti tih parazita iz Hrvatske da možemo početi razmišljati o našoj unučadi i njihovom opstanku te njivovim pravima u Hrvatskoj. Nadam se da čemo i mi Hrvati dobiti prava koje imaju manjinski narodi u Hrvatskoj. Pozdrav dobrim ljudima

OV
Ovozemaljski
14:54 29.05.2016.

Kad bi vise Srba u Hrvatskoj bilo poput ovog covjeka nikad problema nebi bilo i narodi bi zivijeli u miru i bez mrznje! Srbi ugledajte se na ovog covjeka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije