Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Kovačić

Mirela Holy ponijela se lažljivo i nepametno

Ivan Kovačić
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
1/2
27.04.2016.
u 12:29

Grad Omiš do sada nije dobio niti kune od tih 30 milijuna kuna pa ih nismo ni mogli nenamjenski potrošiti, kaže Kovačić

Gradonačelnik Omiša i zastupnik Mosta Ivan Kovačić demantirao je danas optužbe koje je na njegov račun jučer iznijela bivša predsjednica ORaH-a Mirela Holy gostujući u emisiji Veto Sanjina Španovića na TV Jabuci. Holy je Most optužila za licemjerje.

– Zadnji primjer je onaj gospodina Kovačića koji se okomio na HDZ-ovca Škaričića i to jer je on netransparentno trošio novac i nenamjenski. Tu bih htjela podsjetiti da je on iskamčio iz Fonda za zaštitu okoliša i energentsku učinkovitost 30 milijuna kuna za sanaciju stijena nad Omišem, i to je potpuno nenamjenski potrošen novac. A Fond za zaštitu okoliša se nalazi u interesnoj zoni njegovog stranačkog kolege, ministra Dobrovića. Tu se radi o identičnom primjeru političke korupcije kakvih ima u HDZ-u ili SDP-u – izjavila je Holy u emisiji Veto.

Kovačić uzvraća da se Holy ponijela “dosta lažljivo i dosta nepametno”.

– Lažljivo zato što je sve što je rekla apsolutna laž, a nepametno jer bi morala znati da grad Omiš do sada nije dobio niti kune od tih 30 milijuna kuna pa ih nismo ni mogli nenamjenski potrošiti. Potpisani su ugovori za neke projekte sanacije stijena koji su bili i u vrijeme kada je ona bila ministrica, u zadnjih 5-6 godina je taj projekt sanacije stijena i sada je samo doveden u završnu fazu gdje će Fond za zaštitu okoliša isplaćivati izvođačima radova. Dakle, završen je postupak odabira izvođača. Ali kažem, koliko je to nepametna izjava, pa možda zna sama gospođa Holy. Mislim da je kao ministrica trebala nešto više znati o funkcioniranju sustava, nažalost ona se bavila pisanjem mailova za politička kadroviranja – odgovorio je Kovačić na optužbe Mirele Holy. 

>> Most je prepun licemjerja, a zadnji primjer je politička korupcija Ivana Kovačića

Komentara 59

DU
Deleted user
12:54 27.04.2016.

Kovačiću taman onoliko nepametna koliko i tvoj bijes što u jednoj stranci biraju ljude koji nisu po tvojoj volji! No ipak postoji mala razlika, Holy je svoje optužbe iznijela kulturnim, civiliziranim rječnikom, a ti svoje jezikom uličara - nepametna čovjeka.. Sad mi je jasno kako ste se spojili ti i Petrina!

Avatar Mihael1
Mihael1
12:46 27.04.2016.

Jesi li već dobio iskaznicu KP Hrvatske, odn. SDPa?

Avatar kravata
kravata
12:44 27.04.2016.

Gospodine zasto ne upotrebite vasu izrecicu, lijepo vas je bilo cuti, cak vas je razumio i bivsi ministar banitelja samo nepoznato ko je kod koga ucio zanat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije