Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bolja suradnja s građanima

Mirela Holy otvorila prostorije stranke u Karlovcu

holy
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/4
19.09.2014.
u 19:11

Od sada ćete moći bolje surađivati s građanima i novim članovima - rekla je Mirela Holy, predsjednica stranke na otvaranju prostorija ogranka u Haulikovoj ulici.

 - Puno ste napravili u pola godine, od kada postoji ogranak stranke ORaH u Karlovcu. Od sada ćete moći bolje surađivati s građanima i novim članovima - rekla je Mirela Holy, predsjednica stranke na otvaranju prostorija ogranka u Haulikovoj ulici.

Tomislav Stojković, povjerenik karlovačkog ORaH-a, kazao je kako imaju oko stotinu članova, da članstvo žele povećati, ojačati stranačku mrežu i ogranke, osim u Karlovcu i Dugoj Resi, osnovati u svim gradovima i samostalno izići na lokalne izbore.

Najavio je tribine po gradovima o održivom razvoju kako bi građane upoznali sa stranačkom politikom. Dodao je kako vjeruje da će, kvalitetnim programima, uspjeti zadržati ljude u gradu iz kojeg svi bježe.

- Pred nama su unutarstranački izbori i svim kandidatima želim puno uspjeha- kazal je M. Holy. Komentirala je odnos snaga između vladajućih i oporbe u Saboru koji se stalno mijenja. - Glasat ću u Saboru za sve dobre projekte koje predloži Vlada, a koji su dio Plana 21 prema kojem imam obvezu jer su me birači na temelju njega izabrali. Glasala sam i za proračun jer je u njemu bila zacrtana reforma javne uprave od koje, izgleda, neće biti ništa. Stoga ORaH neće u predizbornim ili bilo kojim koalicijama podržati Kukuriku koaliciju jer ona nije održala obećanja koja je dala biračima - dodala je Holy u Karlovcu.

>> Mirela Holy 
zarobljenica je vlastite radikalne ideologije

Komentara 12

PI
pixiee
19:37 19.09.2014.

a vjerojatno će ih uskoro i zatvoriti

NI
ninja72
19:57 19.09.2014.

Sad ce Karlovcani odmah lakse disati,blago njima.

MA
malimiš00
19:35 19.09.2014.

Mirela Holy, mislim da nemaš nikakve šanse pored hdza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije