Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj istarsko-bjelovarske veze

Ministru Darku Lorencinu zbog posla puca brak s lijepom Dašom

darko lorencin
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/5
27.11.2015.
u 08:40

Od izvora bliskih paru čuje se kako je braku osim razdvojenosti presudila i treća osoba

On je bio mlad i perspektivan, na početku karijere, blizak šefu stranke koja je godinama vedrila i oblačila u Istri, a ona lijepa, obrazovana i iz ugledne bjelovarske obitelji. Ovako je izgledao početak ljubavne priče Darka Lorencina i Daše Crhe.

A, kraj? Brak u kojem Darko i Daša imaju dva dječaka nije odolio poslovnom tempu i obvezama zbog kojih su se prije nekoliko godina, kada je Lorencin preuzeo ministarsko mjesto u Vladi, preselili iz Medulina u Zagreb. Daša je promijenila posao, što je diglo poprilično prašine s obzirom na to da su ministru spočitavali kako je supruzi namjestio posao, te su se preselili na zagrebačku Knežiju, gdje je stariji sin krenuo u školu. Iako su se znali često pojavljivati na društvenim događanjima, ministarske obveze Lorencina su poprilično udaljile od obitelji.

Gotovo da nije bilo tjedna kada nije bio na putovanjima,plovidbi, raftingu, sajmovima... Čak su i rijetki slobodni trenuci ljetovanja bili prekidani obvezama. No, prema pričama iz izvora bliskih obitelji, osim razdvojenosti, braku 40-godišnjeg ministra Lorencina i 37-godišnje Daše presudila je i treća osoba. Navodno je riječ o ženi s kojom se ministar zbližio i koja je – nešto starija od Daše.

Par kroz razlaz prolazi diskretno, baš kao što su se diskretno pojavljivali na društvenim događanjima. Osim braka i djece, vezuje ih i zajedničko ulaganje.

Naime, prije pet-šest godina kreditom koji su podigli uredili su staru istarsku kuću nedaleko od Grožnjana koju su iznajmljivali, a imaju i maslinike te tvrtku koja se bavi trgovinom, poljoprivredom i turizmom. 

>>Za promociju turizma HTZ će dogodine imati 66 milijuna kuna manje

>>Pred Britance s novim turističkim imidžem

Ključne riječi

Komentara 63

Avatar comandante
comandante
08:45 27.11.2015.

i meni nešto puca zbog toga

FO
ForeignLegion1987
09:42 27.11.2015.

sa lijepom dašom..?????? po cemu je to...lijepa...bas me zanima,,,,i na kraju ,,,koga briga i za njega,,,a posebno za nju,,,,,kakvi su to novinari u vecernjem listui,,,jer je vecernji list ,,,,traci-baba list ili ????

BL
blackstone
09:00 27.11.2015.

Da nije perspektivna direktorica aci-ja? I ovaj od zgolje postao ministar pa pomislio da je neki frajer.idesovci antifasisti-musolinijevci cudna kombinacija.da nije i on na bijelom kao sef mu strancice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije