Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kadroviranje

Ministricu Holy optužuju da je posao dala i bratu S. Kalambure

Mirela Holy
Luka Stanzl/PIXSELL
28.04.2012.
u 08:00

Ministrica Holy to jučer nije željela komentirati, ali iz Fonda za zaštitu okoliša jučer stiže i drugo priopćenje. U njemu se kaže kako se javljaju zbog anonimnog pisma koje potpisuje ‘navodno šestero nezadovoljnih djelatnika Fonda“.

Ministrica zaštite okoliša Mirela Holy posljednjih je dana zbog kadroviranja pod rafalnom paljbom. Nakon Sanje Kalambure, ustvrdio je dio zaposlenika u Fondu za zaštitu okoliša, zaposlila je i njenog brata Deana Kalamburu. Pri tom je navodno naložila svome pomoćniku Davoru Škrlecu da nađe način da ga angažira mimo javnog natječaja na poslove konzultanta za otpad. Nezadovoljnici u Fondu tvrde da D. Kalambura ne obavlja konzultantske poslove za Fond koji ga plaća te niti ne dolazi tamo na posao. Potpisnici uvjeravaju i da nema potrebne kvalifikacije, jer je diplomirani ekonomist.

Ministrica Holy to jučer nije željela komentirati, ali iz Fonda za zaštitu okoliša jučer stiže i drugo priopćenje. U njemu se kaže kako se javljaju zbog anonimnog pisma koje potpisuje ‘navodno šestero nezadovoljnih djelatnika Fonda“.

U tom novom priopćenju se demantira kako Fond za zaštitu okoliša ima zaključen bilo kakav ugovor o suradnji s Deanom Kalamburom niti tvrtkom B.B.S. project za konzultantske poslove u svezi otpada.

“Zlonamjerne su i insinuacije da je predsjednik Upravnog odbora Davor Škrlec po naputku ministrice prije dva mjeseca ‘potiho’ urgirao za taj angažman’, stoji u jučerašnjem priopćenju. Do Deana Kalambure jučer nismo uspjeli doći, a njegova sestra Sanja Kalambura također kaže kako on nema nikakav angažman u Fondu.

- Ovo su zadnji trzaji onih u Fondu koji se opiru promjenama - uvjerena je Sanja Kalambura.

Komentara 114

OB
-obrisani-
08:41 28.04.2012.

Mirela Holy je prava hrvatica, tako fina, spokojna i šarmantna..

AM
antient@monster
10:22 28.04.2012.

izgled nije bitan, ali niti stručnost, nova pravda, sukob interesa, nepotizam, strategije.....

Avatar fakinn
fakinn
10:32 28.04.2012.

velikazmija, tvoj nick bi pasao liku i djelu dotične ministrice :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije