Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INA-MOL

Ministarstvo: Rok za žalbu na arbitražu još uvijek traje

Ina
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
23.01.2017.
u 16:04

"Hrvatska poduzima sve raspoložive mogućnosti s ciljem zaštite nacionalnih interesa"

Rok za žalbu na arbitražu u sporu protiv mađarskog MOL-a još uvijek traje, poručuju iz Ministarstva zaštite okoliša i energetike.

- Hrvatska poduzima sve raspoložive mogućnosti s ciljem zaštite nacionalnih interesa. S obzirom na činjenicu da je arbitražni postupak tajan, uključujući sve podneske, odluke, korespondenciju i dokaze, a ta odredba o čuvanju tajnosti vrijedi i nakon okončanja arbitražnog postupka, u ovom trenutku ne možemo osigurati tražene odgovore  - stoji u odgovoru Ministarstva na upit televizije N1

- Ono što možemo kazati, jest da rok za podnošenje tužbe za poništaj pravorijeka još uvijek traje te će isti biti pravovremeno podnesen od strane ovlaštenih zastupnika - dodaje se.

>> Mađarski ministar odgovorio na pitanje koliko bi Hrvatska trebala platiti za MOL-ov udio u Ini

>> Rok istječe danas, ne zna se tko piše žalbu na arbitražu!?

Komentara 2

LU
luxor23
18:27 23.01.2017.

cekaju da prodje termin pa budu rekli da se nemoze pobjediti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije