Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O transkriptu

Vrdoljak: Zahtjev MOL-a je deplasiran, i oni imaju sve snimke

Ivan Vrdoljak
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
30.07.2014.
u 20:11

Iz Ministarstva poručuju kako su o tonskom snimanju obaviještene obje strane u pregovorima, a sve tonske zapise pregovora posjeduju oba pregovaračka tima, i Vlade i MOL-a

Nakon navoda MOL-a kako je Ministarstvo gospodarstva transkripte posljednjeg kruga pregovora oko Ine objavilo bez odluke Vlade, Ministarstvo gospodarstva se oglasilo priopćenjem koje prenosimo u cijelosti:

"Najoštrije odbacujemo navode MOL-a kako je transkripte pregovora u medijima objavilo Ministarstvo gospodarstva, a bez odluke Vlade Republike Hrvatske u čije ime se pregovori vodi.

Iz ministarstva poručuju kako su o tonskom snimanju obaviještene obje strane u pregovorima, a sve tonske zapise pregovora posjeduju oba pregovaračka tima, i Vlade i MOL-a, te je stoga zahtjev MOL-a za objavom transkripata svih dosad održanih sastanaka potpuno deplasiran.

Predstavnici MOL-a već su više puta tijekom pregovora narušili povjerenje pregovaračkih strana, posebno medijskim manipulacijama i jednostranim istupima, unatoč drugačijem prethodnom dogovoru pregovaračkih timova.

Pregovarački tim Vlade Republike Hrvatske na čelu s ministrom gospodarstva Ivanom Vrdoljakom nastavit će voditi pregovore o budućnosti INA-e u najboljoj vjeri i s ciljem zaštite interesa INA-e i njezinih zaposlenika, kao tvrtke od strateškog značaja za Republiku Hrvatsku, a sve u skladu s Okvirom za pregovore Vlade RH."

>> Ekskluzivno: Transkript tajne snimke sastanka Vlade i MOL-a!

Komentara 11

Avatar bosanac1951
bosanac1951
20:22 30.07.2014.

Tko tu sada laže ???? Nemreš vjerovati...Svaki drugi dan drugačija priča....e pa sad ti narode shvati šta oni gore zapravo žele reći....kada neznaju ni oni sami....

DU
Deleted user
07:54 31.07.2014.

Prvo Racanova prodala, a sad bi ova natrag kupovala... bez novaca. Hrpa bezveznjaka i bezskrupuloznih komunjarskih lopova Sdp-a i Hns-a.. na celu s udbaskoom lignjom od predsjednika drzave

Avatar fidelio
fidelio
20:35 30.07.2014.

Ma daj me nemoj... Pa jel nije neki dan prijetio da MOL-ovci lažu, ter da će njih objavit da svi vidu kako lažu. I onda ih objavi. I sad kaže da nije on? Jok, ja sam ih objavio. Usput rečeno, u poslovnom svijetu se nikad, ali baš nikad, nikad ne objavljuje drugima sadržaj osjetljivih sastanaka, a kamoli javno. Slijedeći put ćeš se, u suprotnome , baviti prodajom kikirikija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije