Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
restrukturiranje

Ministarstvo gospodarstva - Nisu stečeni uvjeti za stečaj Imunološkog zavoda

imunološki zavod
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
11.01.2014.
u 15:15

Ministarstvo gospodarstva očekuje i da Imunološki zavod zadrži svoju osnovnu djelatnost koja je od strateškog interesa za RH, kao i adekvatan broj zaposlenih.

Nakon učestalih medijskih napisa o odgovornosti Ministarstva gospodarstva za stanje u Imunološkom zavodu, iz Ministarstva naglašavaju da je stečajni postupak u Imunološkom zavodu pokrenut bez znanja Nadzornog odbora Imunološkog zavoda.

– Očekujemo da će visoki trgovački sud prekinuti stečajni postupak, jer nisu ni stečeni uvjeti za pokretanje toga postupka. Također, očekujemo da će se restrukturiranje Imunološkog zavoda uspješno obaviti i završiti u okviru plana restrukturiranja – priopćili su iz Ministarstva.

Ministarstvo gospodarstva očekuje i da Imunološki zavod zadrži svoju osnovnu djelatnost koja je od strateškog interesa za RH, kao i adekvatan broj zaposlenih.

>>Barometar.hr: Spašavanje Imunološkog zavoda: "Prozor noćas ne smije pasti"

Komentara 8

TU
tulipan870
16:46 11.01.2014.

Izgleda da je reakcija javnosti uspjela,dok se gospoda iz hns-a povlače ,zar to nije žalosno ,politiko politiko.

Avatar Matija Gubec
Matija Gubec
17:47 11.01.2014.

Vidi vidi, čim je objavljeno da stečajni upravitelj i nadzorni odbor su iz redova HNS, ministarstvo gospodarstva ( min. je HNS-ovac), ima drugo mišljenje.

AM
ameris
16:46 11.01.2014.

Bože,uvijek sam znao da Te ima,no u ovoj si odluci prisutan više no najbolji prijatelj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije