Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na policijskoj akademiji

Ministar Ostojić predao ključeve 60 novih vozila za graničnu policiju

primopredaja vozila
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/8
25.05.2015.
u 15:49

Riječ je o 20 vozila s policijskim obilježjima i 40 bez policijskih obilježja, a vrijednost automobila je 2.432.503,94 eura.

Na Policijskoj akademiji u Zagrebu u ponedjeljak je održana primopredaja 60 vozila marki Fiat Ducato kombi lungo i Fiat Ducato furgone medio nabavljenih u okviru Schengenskog instrumenta za potrebe učinkovitog rada granične policije na vanjskoj granici Republike Hrvatske, priopćio je MUP.

Riječ je o 20 vozila s policijskim obilježjima i 40 bez policijskih obilježja, a vrijednost automobila je 2.432.503,94 eura. Ključeve novih automobila policijskim službenicima predao je potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić.

On je ponovio da je pristupanje schengenskom području strateški cilj Republike Hrvatske.

- Naše je Ministarstvo ključno u pripremi za pristupanje schengenskom području i obavlja najveći dio zadaća u provedbi schengenske pravne stečevine, a osobno se nadam kako će vam i ova vozila biti tehnička pomoć u nadzoru i zaštiti vanjske granice Republike Hrvatske koja će, s obzirom na zbivanja u bližem i daljnjem susjedstvu, biti itekako zanimljiva kako s aspekta migracija, tako i s aspekta krijumčarenja ljudi i roba – kazao je ministar Ostojić, priopćio je MUP.

>> Ranko Ostojić o optužbama protiv Ivana Vrdoljaka: To je licemjerno od HDZ-a

Komentara 1

LI
liskovaca
16:43 25.05.2015.

jel dobavljač isti onaj koji je riješio autobuse?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije