Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ministar ostojić

'Ne možemo garantirati da se u Hrvatskoj neće dogoditi teroristički napad'

zvornik
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
28.04.2015.
u 21:26

Ostojić je nije želio komentirati rad policije i sigurnosnih službi u BiH, ali je kazao da je naša suradnja sa susjednim zemljama kvalitetna

Hrvatska ima kvalitetno integriranu islamsku zajednicu. Hrvatska može biti cilj bilo koje skupine koja želi uvesti terorizam i strah. Ne možemo garantirati da se u Hrvatskoj neće dogoditi teroristički napad, ali činimo sve kako bismo to spriječili, kazao je ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić u večerašnjem Dnevniku televizije N1.

Ostojić je nije želio komentirati rad policije i sigurnosnih službi u BiH, ali je kazao da je naša suradnja sa susjednim zemljama kvalitetna. Izrazio je sućut obitelji policajca koji je jučer ubijen u terorističkom napadu u Zvorniku.

Odgovarajući na novinsko pitanje hoće li Hrvatska pojačati nadzor na granicama, ministar je rekao da je Ravnateljstvo uvelo dodatnu kontrolu na granicama s BiH.

- Hrvatska čuva granicu i sigurnost kontrolama, pokazali smo da to možemo uredno odraditi. Prije 10 dana sam se susreo s ministrom sigurnosti BiH i dogovorili smo susret na kojem ćemo dogovoriti kvalitetniju suradnju. Mi ćemo BiH osigurati da dobiju kompletan sustav za nadzor granice i mislim da je to važan korak koji Hrvatska radi prema svojim susjedima - pojasnio je Ostojić.

>>Mogući novi napadi? Mladić upao u policijsku postaju, vikao 'Allahu Akbar' i upucao policajce

>>Susjedi o teroristu iz Zvornika: Bio je on dobar momak, zaveli su ga
 

Komentara 22

TA
takitako
22:37 28.04.2015.

ja zbilja ne znam zasto se svako ko ubije jednog nemuslimana karakterise sa terorizmom..pa i gavrilo princip je bio terorista..a kako sam ja doznao ovaj mladic se osvetio za genocid...po njemu osvetio oca..ratko mladic i srbi isto koji su ubijali kazali su da se svete turcima a gavrila principa, i "rs" smatraju kao heroje, i mnogi oficiri se tako smatraju u srbiji

TA
takitako
22:38 28.04.2015.

ja srbiji, i "rs" entietu ne vjerujem nista...sami su krivi....potvrdjuje i hag

PA
pacijent
22:04 28.04.2015.

ajme onome koga vi stitite

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije