Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milorad Pupovac:

Javio mi se Milanović, a koalicija ne treba ispaštati zbog njegovih izjava

Zoran Milanović - Milorad Pupovac
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/4
26.08.2016.
u 12:15

Očekujemo ono što bi svatko napravio – da narodima koje je povrijedio uputi poruke u kojima će iskazati svijest da ih je povrijedio...

Potpredsjednik SDSS-a Milorad Pupovac, komentirajući na svom Facebook profilu audiosnimku sastanka grupe hrvatskih branitelja sa Zoranom Milanovićem, ustvrdio je da predsjednik SDP-a za šaku glasova druge države proglašava "šakom jada".  

Pupovac je danas za N1 kazao kako mu se nakon svega Milanović osobno javio, ali razgovor nije htio komentirati.

– Bolje da o tome ne govorim. Zato što ja razgovore koji su nejavni ne iznosim u javnost, a pogotovo ne želim govoriti o onome što ne bi pridonijelo smirivanju odnosa i što bi moglo samo dodatno pojačati tenzije i zapravo pokazati da je stvar mnogo ozbiljnija nego što se čini – rekao je Pupovac i dodao:

– Ono što je izašlo samo po sebi je dovoljno zabrinjavajuće i dovoljno opterećenje za samog Milanovića i odnose stranaka i odnose Hrvatske i s jedne strane Srbije, s druge BiH. Poruke Milanovića su bile upućene meni, ali ne želim o njima govoriti jer su to privatne poruke i bez obzira na to kakve bile, ja ću ih zadržati privatnima. Želim samo kazati da nitko tko u ovom trenutku ne vidi da su odnosi spomenutih zemalja krajnje nategnuti i krajnje loši i tko zbog neke šake glasova ide prosipati dodatnu šaku predrasuda sebe doslovno stavlja pod upitnik.

Potpredsjednik SDSS-a je zaključio kako cijela koalicija ne treba ispaštati zbog posljednjih izjava.

– To što je učinio Zoran Milanović nije nas približilo, nego udaljilo, ali zbog toga ne mora ispaštati ni cijela stranka ni cijela koalicija. Jedan član, makar bio i predsjednik ne može određivati kakvi će biti odnosi stranaka. Očekujemo ono što bi svatko napravio – da narodima koje je povrijedio uputi poruke u kojima će iskazati svijest da ih je povrijedio i da pokaže neophodnu političku kulturu – naglasio je Pupovac.

Komentara 33

SW
swimm
12:26 26.08.2016.

hahahaha koji je taj pupovac ljiga. I takav lik nekog predstavlja vec godinama...prežalosno

Avatar johny21
johny21
13:24 26.08.2016.

ovaj Pupovac bi se prodao za kilu jabuka....

Avatar FrancJunior
FrancJunior
12:34 26.08.2016.

Pupovac, taj srbijanski najblizi saradnik jos neosudjenog srbijasnskog ratnog huskaca Vucica ocekuje ispriku....od Hrvata, koji im navodno "kopaju oci, rezu usi, te se zele napiti srbijanske krvi" ...??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije