Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milijan Brkić:

'Kolege iz Mosta imaju pubertetskih problema, očekujem da se uozbilje. Drugi HDZ-u neće birati niti izbornika niti igrače'

Milijan Brkić
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/3
27.05.2016.
u 20:37

HDZ je do sada pokazao X puta političku odgovornost, rekao je Brkić

Glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić rekao je večeras da je Most instrument u rukama oporbe te da očekuje da se "već jednom uozbilje".

- HDZ je najveća stranka u povijesti hrvatskog naroda i kao takva mi itekako imamo političko iskustvo za upravljanje hrvatskom državom. A neki koji su tek sada došli na scenu nažalost polako se uče. A u tom učenju ponekad se rade i greške - rekao je Brkić u večerašnjem Dnevniku Nove TV.

Brkić je rekao da su u temeljnom sporazumu o suradnji s Mostom točno naznačene odgovornosti i ovlasti.

- HDZ je do sada pokazao X puta političku odgovornost. Čak i na svoju vlastitu štetu, popuštajući kod nekih stvari, ali za uspjeh je potrebno dvoje. Nikad jedan sam ne može uspjeti ako jedan vuče nazad. Dakle, zajedno moramo preuzeti odgovornost a isto tako moramo zajedno preuzeti odgovornost za neke stvari koje ne idu dobro. Naravno, tu je još jedna dodana vrijednost. To su naši prijatelji na drugoj strani u Saboru. To je dakle naša oporba, koji nikako da shvate da su izgubili izbore. I bojim se da su bacili jedan mamac na koji se uhvatio Most i jednostavno je Most sada instrument u njihovim rukama. Nadam se da će to oni uskoro shvatiti - rekao je Brkić.

Brkić je rekao da je HDZ najjača politička opcija u Saboru, a odgovarajući na pitanje hoće li naći novog potpredsjednika Vlade odgovorio je da HDZ nikome neće dozvoliti ucjene i ultimatume te da im sigurno neće drugi birati izbornika ni igrače s kojima će igrati.

- Nažalost, kolege iz Mosta imaju tih pubertetskih problema u upravljanju državom i bojim se da ona ljestvica političke odgovornosti koju je nekad imao Zoran Milanović... Sad je preuzeo g. Božo Petrov - rekao je Brkić.

Komentara 199

Avatar delminium
delminium
20:50 27.05.2016.

dobro je sve rekao gospodin Brkić jedino grijesi kad misli da je bozo ozbiljniji od svojih pacijenata

MR
mrgud55555
20:51 27.05.2016.

ej, petrove, ode ti u ropotarnicu.. a tako se puno od tebe očekivalo. al si ušao u milanovićevu shemu, i umjesto da budeš vlast, i tako se ponašaš, ti i tvoji mostovci ste krenuli kao oporba, ali sa ministarskim mjestima. tvoj orepić nije smijenio niti jednog milanovićevog, tj. ostojićevog čovjeka, pa zato ni nemamo ni jednu završenu policijsku istragu. o niti jednoj prijavi protiv sdpovaca. zamisli, vrdoljakova žena dobila od hepa milijusnke poslove. ikom ništa. zokijev brat bio je više po ministarstvima, nego ministri. u ugovarao tko zna što sve ne. vrdoljak norvežanima bez ikakve odluke sabora dao jadran. vrdoljak ini (državnoj strateškoj firmi, jelte...) je uzeo plinski biznis i dao svojim frendovima. kolko je ina oštećena radi toga? ej, naša firma, velite.. i sad ste radi doslovno nevažnog, benignog, ugovora karamarkove cure, krneuli u smišljeno i sa milanovićem usklađeno rušenje karamarka. već mi par mejseci vrabac ne da mira, pa si mislim zašto je sdp-u karamarko tako opasan, da su već godinama upregnuli tolke medije u ovaj prljavi posao. ispada da karamarko, koji do pred koji mjesec, nikad nije bio na značajnijoj pozicicji, je najomraženija osoba u državi postao. što je on to točno loše napravio? sdp sad šuti. most se zaletio, i sad više nema nazad. u saboru nitko ne zna tko je čiji. mostovci, opraštate se sa stolcima u saboru. uskoro ćete imati samo snove o tim stolcima, restoranu... vi ste provincijalci. a narod ste prevarili bajkom o nekakvim nacionalnim interesima. pa što su mostovi ministri do sada napravili?!

DU
Deleted user
20:48 27.05.2016.

Moji dragi SveDrP-ovci vrijeme je za paniku,najbolji opertivac u Hrvatskoj Miljan Brkić-Vaso uzima stvari u svoje ruke!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije