Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbunjuje porukama

Milanovićevi zoranizmi: naš premijer postaje kralj gafova

Zoran Milanović
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
04.07.2014.
u 07:40

Studentima poručuje da je propali slučaj, radnicima da će i on sam ostati bez posla, poplavljenima se žali da je i sam žrtva poplave...

Premijer Zoran Milanović ima neobičan talent za gafove – čini ih i kad se ljuti i kada želi povrijediti političke suparnike, ali čak i onda kada ima najbolje namjere. Primjerice, neki dan išao je posjetiti poplavljenu Gunju i Rajevo Selo i tom je prilikom gospođu kojoj je voda uništila svu imovinu umjesto utjehe počastio jadikovkom.

Pomoć od EU, reda radi

Znate i meni je pukla cijev u kući prošle godine – ispalio je Milanović i potpuno zbunio i šokirao gospođu, ali i ostale. Čak i mladog stranačkog “pilića” Sanjina Matijevića, čelnika Foruma mladih SDP-a Rijeka, u tolikoj mjeri da ga ja mladac na Facebooku poslao u onu stvar i dodao: – Ovo jednostavno nisam mogao prešutjeti. Takav propuh u glavi još nisam u životu vidio, strašno nešto.

Na taj premijerov gaf jučer prije sjednice Vlade referirali su se četiri mladića i jedna djevojka koji su s komadom nove vodovodne cijevi došli u Banske dvore.

– Čuli smo da premijer ima problema s instalacijama kod kuće – rekla je vesela družina koja se predstavila kao “Građanska inicijativa mladih za novu cijev Milanoviću”.

Opisani gaf samo je još jedan u nizu predsjednika Vlade. Nedavno je Milanović učinio još jedan “poplavni”. Obilazeći poplavljena sela, okupljenima je rekao: – Mještani će morati nešto i sami napraviti, a država je tu da im pomogne. Tražit ćemo pomoć od EU, reda radi. Jako utješno, zar ne? A što tek reći na njegovu poruku studentima: – U diplomaciji sam propao, što će biti s politikom – vidjet ćemo. Mora da im je tek tada postalo jasno da ispred njih stoji veliki državnik koji će im domovinu učiniti boljom...

Nesigurno radno mjesto

Vrlo sličnu poruku uputio je i svim spremačicama, domarima, kuharima i čistačicama koje je namjeravao “outsourcati”: – Razumijem radnike i sindikate da se bune. Ti ljudi će nekoliko godina sigurno imati zagarantirano radno mjesto. A nakon toga ga neću imati ni ja. Proročanska izjava?

Komentara 66

Avatar Vuglec
Vuglec
07:53 04.07.2014.

Barem smo po nečemu prvi u svijetu: po najnesposobnijoj vladi!

Avatar El Indio
El Indio
07:52 04.07.2014.

Sta cu mu ja, nisam ga ja birao, usput sretan mu praznik 4. juli dan sumskih bandita

Avatar Perica1
Perica1
07:56 04.07.2014.

Meni od djeluje totalno socijalno neosjetljiv, i da uopće nije u stanju shvatiti što je rekao, i kako će javnost to protumačiti. Ima i dijagnoza za takvo ponašanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije