Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Milanović: Vukovar je mogao izgledati kao Zadar, ali ministar je iz Zadra

23.05.2009.
u 15:02

- Ljudi, vrijeme je, poručio je danas predsjednik SDP-a Zoran Milanović okupljenim Vukovarcima na predizbornom skupu pred drugi krug izbora za gradonačelnika Vukovara gdje je jedan od kandidata i predsjednik gradskoga SDP-a Željko Sabo.

Po riječima Milanovića u SDP-u su zadovoljni ostvarenim rezultatima u prvom krugu izbora a posebno u velikim gradovima gdje je, kako je rekao, HDZ potučen. Dodao je da je iznimno zadovoljan i ostvarenim rezultatima u Vukovaru u čijem Gradskom vijeću će SDP, sa 13 vijećnika, biti najbrojnija politička stranka.

- U drugom krugu idemo po pobjedu u Vukovaru, Splitu, Dubrovniku, Šibeniku, Trogiru, Velikoj Gorici, Opatiji i nekim županijama. Mi želimo jedinstvenu i čvrstu Hrvatsku, kojom će se dobro upravljati i čiji su gradovi sposobni brinuti se za sebe. Ovakav način rada nije dobar a vidi se najbolje u Vukovaru kojega je HDZ-ova vlast svela na grad prosjak, rekao je Milanović.

Rekao je i da SDP nije za ukidanje vjeronauka, kako se govori, ali da je protiv lopovluka. Tijekom posjete Vukovaru čelnik SDP-a obišao je i gradsku tržnicu gdje je razgovarao sa građanima a kojima je poručio da je dosta podjela i onih koji žive od posljedica rata, glume sukobe pa se onda dogovaraju.
- Vukovar nije velik grad ali je ipak zapušten i ljudi ovdje nemaju posla. Da je netko htio, mislim na onoga tko drži kasu u Zagrebu, Vukovar je mogao izgledati barem kao Zader.

Nažalost, ministar koji sav novac drži u svojoj borši nije iz Vukovara nego iz Zadra, rekao je Milanović.
– Ovo je pobjeda Vukovaraca a u drugom krugu očekujem pobjedu. Vukovarci su 11 godina strpljivo slušali lažna obećanja a mi ćemo to promijeniti. On ima svoju koaliciju a ja imam vas, poručio je građanima Sabo.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije