Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
23.07.2014. u 12:00

Da ga ne bi ubuduće netko uzeo zaozbiljno kada izađe s programom ili predizbornim parolama. To on samo figurativno.

Političke figure

Zoran Milanović, hrvatski premijer i predsjednik SDP-a, za stranačkog posjeta Rijeci na sastanku s članstvom suočen je s kritikama da se ne ostvaruje ništa iz Plana 21 pa ni plan o rastu BDP-a. Prema Novom listu, Milanović je na kritike odgovorio istaknuvši da su u izbornom programu, Planu 21, naveli rast BDP-a “više onako, figurativno” te kako SDP nije imao nikakva specijalna obećanja pa zato ne može biti riječi o izigranim obećanjima. Da ga ne bi ubuduće netko uzeo zaozbiljno kada izađe s programom ili predizbornim parolama. To on samo figurativno.

Igra prijestolja podijelila Šibenik

Gradonačelnik bi statirao, a biskup zabranio snimanje

Željko Burić, šibenski gradonačelnik, pojavio se sa svojim zamjenikom Danijelom Miletom na castingu za uloge u novoj sezoni “Game of thrones”, odnosno “Igri prijestolja”, megapopularnoj TV seriji koja će se nakon Dubrovnika i Splita snimati i u Šibeniku, otkriva šibenskiportal.hr. Gradski čelnici nisu na casting došli protokolarno, nego su se doista prijavili za statiranje u seriji i odradili prva fotografiranja. Oduševljenje gradonačelnika serijom obrnuto je proporcionalno raspoloženju šibenskog biskupa Ante Ivasa. Biskupu se, pišu šibenski portali, ne sviđa tematika serije pa ne želi izdati dozvolu za snimanje na najmanje jednoj lokaciji u staroj šibenskoj jezgri.

Spas za HOC

Paškvalin sada može provesti plan Bjelolasica

Tomislav Paškvalin, novoizabrani pomoćnik ministra Mornara za sport, imat će sada priliku realizirati projekt revitalizacije Hrvatskog olimpijskog centra Bjelolasica.

Bivši direktor HOC-a Bjelolasica, podsjeća tportal, zalagao se za dovršetak vrhunskog skijališta s dvoranom od 2600 m2, bazenima i hotelom, za što je trebalo izdvojiti od 110 do 150 milijuna kuna.

To je oko četiri puta manje od troškova za Snježnu kraljicu, na kojoj rijetko ima prirodnog snijega, ali ima raznih drugih interesa.

Slim nema pojma

Sever odbija ideju o trodnevnom radnom tjednu

Krešimir Sever, sindikalni čelnik, ne podržava ideju najbogatijeg čovjeka na svijetu Carlosa Slima da radni tjedan traje tri dana po 11 sati. Radnici su zadovoljniji kada rade pet dana u tjednu, kaže Sever u Slobodnoj. Mo’š misliti.

Komentara 8

DU
Deleted user
12:45 23.07.2014.

Kao što je Milanović samo figurativno premijer, onako malo da se poslika za novine i pohvali frendovima kako je ''važan'' lik.

KA
kajinx
15:07 23.07.2014.

Plan 21! Koje drskosti: Blackjack ili eintz, ajnc!

BD
branka.dragicevic.12
15:43 23.07.2014.

Super, onda figurativno i plaću treba dobiti !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije