Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIJER O INI

Milanović: Razvit ćemo vrhunski rafinerijski kapacitet

Zoran Milanović,SDP
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
02.10.2014.
u 00:10

- U Ini smo naslijedili kriminalni nerad koji je i sud utvrdio, pustoš korupcije i nezakonitosti i sada se s tim treba na jedan pametan i civiliziran način očuvati rafinerijske kapacitete u Hrvatskoj bez prevelikih emocija - rekao je premijer Milanović.

- Učinit ćemo sve da Hrvatska razvije vrhunski rafinerijski kapacitet koji trenutno nemamo ni u Rijeci ni u Sisku i to je početak i pravac naše politike - poručio je premijer Zoran Milanović iz Amerike o aktualnom problemu sisačke rafinerije i situaciji u Ini. 

- Hrvatski članovi Uprave Ine imenovani prije nekoliko godina i moja vlada ih nije mijenjala, to je stav koji sam ja osobno zauzeo. Međutim mi smo u Ini naslijedili kriminalni nerad koji je i sud utvrdio, pustoš korupcije i nezakonitosti i sada se s tim treba na jedan pametan i civiliziran način nositi, očuvati rafinerijske kapacitete u Hrvatskoj bez prevelikih emocija i iz onoga što su nam ostavili probati napraviti nekakav profit - rekao je premijer Milanović. 

>>Vrdoljak: Inu žele pretvoriti u mrežu benzinskih pumpi

>>Prosvjed u Sisku: Ne damo rafineriju, ne damo INU

Komentara 23

Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
06:48 02.10.2014.

...jesu li otišli zbog informatike, obrazovanja, zdravstva ili nafte... ili se i dalje traže...

SI
sidzim
07:08 02.10.2014.

Da sam stranac i da nemam pojma o Hrvatskoj mozda bih mu i povjerovao. Zalosno.

DU
Deleted user
05:06 02.10.2014.

Slusam jucer Lovrincevica na jednoj maloj TV i hvata me generalni strah zbog onoga sto prica. Ne zato sto je Lovrincevic uglavnom u svojim pojavljivanjima nekad na TV uvjek predvidio ono sto ce se uskoro dogoditi, nego zato sto gaa HTV odavno po direktivi zaobilazi. A govorio je o skorasnjem stecaju drzave, o nasoj jedinstvenosti da se poput ni jednog puka u europi ni nakon 12 kvartala uzastopnog pada ne pokrecemo i ne cinimo nista da smjenimo ovu jedinstvenu vladu. Nakon toga sljedi kratak i jezgrovit brifing sljedecih dogadjanja i opis stecaja koji nam sljedi: od rasta kamata i nemogucnosti zaduzivanja na financijskim trzistima zbog servisiranja kamata na dug, pa do pada drugog stupa mirovinskog zbog njegovog ulaganja u dionice , smece drzave (prema specifikaciji svih ocjenivackih agencija).govori o stecaju koji ce se dogoditi najkasnije nakon ljeta 2015. I mogu vam reci da sam se usrala u gace....sa svojuih 55 godina i buducnoscu koju mi Milanovic i njegova vlada sa kako Lovrencic kaze: "vlada koja u nedostatku i jedine pozitivne vijesti, u monologu o stanju drzave u saboru prica o nekom drugom virtualnom svijetu kojeg su sami stvorili" karakterizirajuci Milanovica i njegove patuljke sa likovima koji zive u svijetu sa "Mikey mouse, Zubic vilom i Mackom u cizmama " jer samo tako se moze ostati imun na stanje nacije i "ne cinit nista"! Postavlja se pitanje: Sto bi ucinili recimo Bandicu...da u Zagreb dolazi ogromni plimni val....a da on ne poduzme nista za prevenciju istog ...bi li odgovarao ...Kazneno...Krivično? je li ne poduzimanje u zoni Krivicne odgovornosti? Je li nas premjer kapetan broda koji plovi prema hridi a on nista ne poduzima jer mu je ljepo uz njegovu hostesu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije