Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcija bivšeg premijera

Milanović: Ponašanje gospođe Kolinde Grabar-Kitarović neozbiljno je i neodgovorno!

zoran milanović
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/6
05.05.2016.
u 18:20

Predsjednik SDP-a na svom Facebooku osvrnuo se na izjavu predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović kojom je prozvala donedavnog šefa SOA-e Dragana Lozančića da je bio Milanovićev obavještajac

Bivši premijer i šef SDP-a Zoran Milanović na svom Facebooku osvrnuo se na izjavu predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović kojom je prozvala donedavnog šefa SOA-e Dragana Lozančića da je bio Milanovićev obavještajac.

– Ponašanje gospođe Kolinde Grabar-Kitarović je neozbiljno i neodgovorno – napisao je kratko Milanović.

Podsjetimo, predsjednica Grabar-Kitarović jučer je za HRT komentirala ostavu bivšeg šefa SOA-e Dragana Lozančića. Predsjednica je pozdravila Lozančićevu ostavku te Lozančića nazvala "osobnim obavještajcem gospodina Milanovića".

– Ostavka jest dobrodošla, međutim ja pratim njegov rad mnogo dulje nego što ga prati gospodin Orešković. Gospodin Lozančić dobro zna da o nekim razlozima ne mogu govoriti jer je riječ o nacionalnoj sigurnosti, o stabilnosti države i time se on i koristio. Ali ono što mogu reći jest da je gospodin Lozančić bio privatni, odnosno osobni obavještajac gospodina Milanovića, i tu ću stati – kazala je predsjednica koja je još početkom veljače potpisala odluku o razrješenju ravnatelja SOA-e.

Lozančića je na čelu Sigurnosno-obavještajne agencije zamijenio Daniel Markić, čije je imenovanje jučer potvrdio Saborski Odbor za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost.

>>Premijer Orešković Lozančiću daje posao u Vladi, a predsjednica ga optužila da je bio Milanovićev obavještajac

Komentara 101

Avatar TvojUjko
TvojUjko
18:38 05.05.2016.

Hrvatska ima više unutarnjih državnih neprijatelja nego Somalija

BU
Bulaba
18:36 05.05.2016.

Milanoviću, nisi više faktor. Gukni golube, što ste točno radili ti i drug Draganče Lozančić. Koga je sve Lozančić prisluškivao i što ti je stavljao na stol?

Avatar Titanov sin
Titanov sin
18:29 05.05.2016.

Zoki loše izgledaš, alkohol? Hrvati su na izborima sve rekli i ti dalje glumi uvrijeđenu "frajlicu", da ti je do naše domovine drugačije bi se ponašao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije