Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izgradnja odvodnje

Milanović otvorio radove: Na ovome se mjeri tko ima rezultate, a tko samo priča

Zoran Milanović,Čakovec
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
1/5
30.03.2015.
u 13:42

Premijer je istaknuo da su u više hrvatskih gradova u tijeku slični infrastrukturni zahvati vrijedni oko 250 milijuna eura te da se većinom financiraju novcem iz EU

– Vrijeme entuzijazma i velikih priča je prošlo, na ovome se mjeri tko ima rezultate, a tko samo priča – rekao je premijer Zoran Milanović danas u Čakovcu, na svečanom otvorenju početka izgradnje sustava odvodnje i pročišćavanja vrijednom 273 milijuna kuna. Europska unija sufinancira čak 73 posto investicije. Najveći dio radova obavit će hrvatski konzorcij tvrtki, na čelu s čakovečkom Tegrom.

– Želimo da se što više vode pije iz slavine – dodao je premijer Milanović koji je u Čakovec doputovao u pratnji ministara Tihomira Jakovine i Mihaela Zmajlovića. Istaknuo je da su u više hrvatskih gradova u tijeku slični infrastrukturni zahvati vrijedni oko 250 milijuna eura te da se većinom financiraju novcem iz EU. Premijer Milanović nije želio odgovarati na pitanja okupljenih novinara. Generalni direktor Hrvatskih voda Ivica Plišić istaknuo je da danas 94 posto domaćinstava u Hrvatskoj ima mogućnost priključenja na vodovod.

>>Milanović: Hrvatska podržava EU energetsku uniju, nama je najvažnija izgradnja LNG terminala

>>Milanović ne zna ništa, a Saboru Vlada poslala izvješće Državne revizije

Komentara 33

Avatar tituš
tituš
13:48 30.03.2015.

Ovaj misli da sra.nje od njegove vladavine može proć kroz kanalizaciju i očistiti se u kolektoru?

DU
Deleted user
13:59 30.03.2015.

oni otvaraju radove koje u konačnici financiraju porezni obveznici ... nabrojite privatne investitore koje je privukla vladina politika..ćorak

OB
ObrenM
13:57 30.03.2015.

Mislio sam da ce na tronu skakaca iz pastete ostati zacementirana Jadranka,medjutim sam se prevario.Vec sad ju je debelo pretekao Milanovic,a jos ce vise u ovih preostalih nekoliko mjeseci.Njemu bi dao i bolju ocijenu,jer je spustio ljestvicu na nivo otvaranja javnih zahoda.Ako njih ne bude dovoljno,mozda krene i na seoske cucavce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije