Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Rugvici

Milanović na otvorenju Rajićeva centra: Ovo nije žica, ovo je most koji Hrvatsku spaja s Europom

luka rajić
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/8
06.10.2015.
u 16:16

Rajić je rekao da je u ovaj novi centar uložio 150 milijuna kuna vlastitog kapitala

U Poslovnoj zoni u Rugvici pokraj Zagreba danas je Ralu logistika, tvrtka u vlasništvu Luke Rajića otvorila novi logističko-distribucijski centar vrijedan 150 milijuna kuna. To se poklopilo sa 25 godina otkako je Rajić 1990. pokrenuo kompaniju. Rajić je rekao kako je jako ponosan na tih 25 godina, da je ponosan na zaposlenike, ali i na investiciju u tehnološki najmoderniji prostor koji će zaposliti 200 novih radnika. Pozvao je sve da investiraju u Hrvatsku, u zemlju koja će kako kaže imati održivi rast i razvoj.

Rekao je i da u ovaj novi centar uložio 150 milijuna kuna vlastitog kapitala.

Na otvorenju je bio i premijer Zoran Milanović koji je rekao kako Luku Rajića ne zna iz vremena kada je stvarao kompaniju, već da su se upoznali prije nekoliko godina. Zahvalio mu je što tih 150 milijuna kuna vlastitog novca nije uložio u, primjerice, američke držane obveznice od kojih bi on i njegova obitelj dugoročno jako dobro živjeli, već je odlučio investirati u Hrvatsku.

– Iza ovog logističkog centra stoji veliko znanje, a konkuriraju mu najjače tvrtke iz europskih država – rekao je premijer i znakovito dodao: – Ovo nije žica, ovo je most koji Hrvatsku spaja s Europom i čini je integralnim dijelom kontinenta.

>> Milanović: Premijer nije ćaća, nije Bog, ali je najodgovornija osoba

Komentara 60

GO
Gomila
16:30 06.10.2015.

lupeta bez veze

FA
Fantač
16:43 06.10.2015.

Ništa on nema. Odlazi Milanoviću i uzmi sa sobom svoju nesposobnu vladu.

PA
pajdodomaci
16:51 06.10.2015.

Milanovicu odlazi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije