Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prebacuje se na DUUDI

Milanović: Ministri se više neće baviti selidbama ministarstava

Zoran Milanović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
30.10.2014.
u 16:31

Premijer Milanović rekao je kako se ministri ne smiju baviti preseljenjima i da ih od toga treba zaštititi

Premijer Zoran Milanović rekao je na današnjoj sjednici Vlade kako će ubuduće sve poslove vezane uz preseljenje nekog ministarstva ili institucije ubuduće provoditi Državni ured za upravljanje državnom imovinom (DUUDI).

– To je zakon spojenih posuda – ako jedno ministarstvo i fond dođu na razinu više po troškovima, na njihovo mjesto doći će netko tko plaća najam. Time se više ne smiju baviti ministri nego DUUDI – komentirao je Milanović slučaj preseljenja Ministarstva zaštite okoliša i Fonda zaštite okoliša zbog kojeg je u javnosti prozvan ministar Mihael Zmajlović.

– Jedan veliki prostor je napušten, a u njega će ući netko tko sada plaća visoki najam. To je sva pamet – kazao je Milanović i dodao da se ministri time ne smiju baviti i "treba ih od toga zaštititi".

>> Zmajlović: Milanović odlučuje tko igra u Vladi

>> Zmajlović: Napadi na mene su orkestrirani jer sam se mnogima zamjerio

>> Zmajlović troši na parking, Grčić ima velike urede

Komentara 12

TO
tomihorvatic1
16:58 30.10.2014.

Zmajlovićem se treba baviti DORH, a Milanovića prikriveno brani kriminal svog ministra.

KO
kokaloci
16:53 30.10.2014.

za koliko love se useljuju koliko placaju novi najam

MS
MSKoRIsnik
17:02 30.10.2014.

Jadno je da se mladež mora iseljavati a da Vlada ništa ne poduzima! Još se posprdno Milanović oglasio kako mladež ide mozgom za krugom u svijet a ne trbuhom! Ignorira očeve, hrvatske branitelje! Onda njegova supruga izjavi režite kruh tanje(?) Jesmo Apsurdiatan i nikoga nije briga? Pa dobro da se Mladež HDZ-a pobunila! Pozdrav iz Rijeke!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije