Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sastanak

Milanović i Tusk razgovarali o rješenjima izbjegličke krize

Milanović i Tusk
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/5
24.11.2015.
u 19:45

Također, razgovarali su o sigurnosnoj situaciji u Europi i izazovima pred kojima se nalazi Europska unija nakon nedavnih terorističkih napada i prijetnji europskome miru i stabilnosti

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović sastao se danas u Banskim dvorima s predsjednikom Europskog vijeća Donaldom Tuskom. 

Predsjednik Vlade Milanović i predsjednik Europskog vijeća Tusk razgovarali su o izbjegličkoj krizi i mogućim rješenjima na razini Europske unije. Također, razgovarali su o sigurnosnoj situaciji u Europi i izazovima pred kojima se nalazi Europska unija nakon nedavnih terorističkih napada i prijetnji europskome miru i stabilnosti.

Predsjednik Europskog vijeća Tusk sudjelovat će u srijedu u radu sastanka na vrhu pod nazivom „Predsjednički proces Brdo-Brijuni 2015“ koji se u održava u Zagrebu, s ciljem daljnje stabilizacije jugoistočne Europe te potpore reformskim procesima u zemljama koje žele članstvo u euroatlantskim integracijama, priopćili su iz Vlade.

>> 'Europska unija je u jednoj posebnoj vrsti rata, jednim dijelom građanskog' 

>> Kolinda Grabar Kitarović: Nadam se da žičana ograda Slovenije neće izazvati incidente niti na jednoj strani

Komentara 10

Avatar juricamesko
juricamesko
20:28 24.11.2015.

barem nešto dobro.neće prisustvovati sastanku Brdo-Brijuni.tamo bi samo trovao atmosferu.gdje je slučajni premijer nema tu dogovora.

DU
Deleted user
08:01 25.11.2015.

Kolinda organizira a ovaj se pravi kao neki državnik,ha,ha

AA
aabbcc
23:24 24.11.2015.

Rjesenje je jednostavno : Obitelji i one sa djecom pustiti a zalutale jebivjetre vrnuti nazad odakle su i dosli, jer kako da covjek bjezi ispred ugrozenih zena, djece, staraca, roditelja ..pa i nije humano ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije