Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vratio se s puta

Milanović došao u zgradu Vlade, sjednica u podne

Zoran Milanović
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
1/5
19.03.2014.
u 09:36

Sjednica Vlade održat će se danas, iako se obično održavaju četvrtkom

Premijer Zoran Milanović vratio se sa službenog posjeta Australiji i Novom Zelandu, koji je trajao gotovo dva tjedna.

Milanović je danas službenim Audijem A8 stigao u zgradu Vlade na Markovom trgu u Zagrebu, gdje će se u 12 sati održati sjednica Vlade. Iako se sjednice obično održavaju četvrtkom, Milanović je ministre odlučio okupiti nešto ranije s obzirom na to da zbog njegovog izbivanja iz zemlje prošli tjedan nije bilo sjednice.

>> Svrha puta na drugi kraj svijeta stala je u tri dana. Ostalih sedam su godišnji

Komentara 5

HO
hordubal
10:32 19.03.2014.

valjda će premijer pričati što je vidio u dalekom svijetu, nadam se da će spomenuti je li uspio smiriti ženu da zaboravi kako ju je varao na krku

Avatar Marko232
Marko232
10:12 19.03.2014.

Kaže mi da je Večernjak hakiran. Gledo sam malo kako su to oni programirali. Nije to slabo za nas na Balkanu, ali je to daleko od dobrih aplikacija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije