Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvor Hine

Milanović će ponovno poslati kandidaturu Pusić za glavnu tajnicu UN-a

Milanović Pusić
Patrik Macek/PIXSELL
08.01.2016.
u 21:38

Milanović je kandidaturu Vesne Pusić već poslao početkom studenoga, a odluka o tome donesena je na zatvorenom dijelu sjednice Vlade početkom rujna prošle godine.

Tehnički predsjednik Vlade Zoran Milanović poslat će ponovno u New York kandidaturu Vesne Pusić za mjesto glavne tajnice Ujedinjenih naroda (UN), potvrđeno je Hini u petak iz Banskih dvora.

"Predsjednik Vlade će ponovno poslati kandidaturu prve potpredsjednice Vlade Vesne Pusić za mjesto glavne tajnice UN-a s obzirom na to da odluka o tome već postoji", rečeno je Hini iz Banskih dvora.

Milanović je kandidaturu Vesne Pusić već poslao početkom studenoga, a odluka o tome donesena je na zatvorenom dijelu sjednice Vlade početkom rujna prošle godine. 

No, problem je nastao zbog toga što će UN kao valjane priznati samo kandidature pristigle nakon 15. prosinca prošle godine, odnosno od dana kad je svojim članicama poslao službeni poziv za prijavu kandidata. Hrvatskoj je zbog toga, neslužbeno prenose mediji, sugerirano da pošalje novu kandidaturu.  

>>V. Pusić nije kandidat, Talijani pišu o K. Grabar-Kitarović

>>Vesni Pusić veći je problem HDZ nego protukandidati 2016.

Komentara 60

MA
maki69
21:46 08.01.2016.

koji looser-i, ne zna se tko je gori od njih dvoje seka ili deriste.

IT
i-tomic
21:43 08.01.2016.

Piši propalo

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
21:47 08.01.2016.

Haha, mora da mu je to zadnji trzaj...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije