Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Druženje SDP-ovaca

Milanović: Branitelji su u Hrvatskoj zaštićeni, i dalje ćemo brinuti za njih

milanović
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
1/5
25.10.2014.
u 13:43

Dodao je da po pitanju autocesta moramo gledati svoj interes

 - Branitelji su u Hrvatskoj zaštićeni, i danas kad više nema neprijatelja. I dalje ćemo brinuti za njih, za njihov materijalni status. Ministar Matić je sjajan čovjek za taj posao i većina to shvaća za razliku od manjeg broja ljudi koji ima političke ambicije - izjavio je premijer Zoran Milanović na druženju SDP-ovaca III. izborne jedinice u općini Sveti Juraj na Bregu u gornjem Međimurju.

Dodao je da po pitanju autocesta moramo gledati svoj interes.

- Da li plaćati kamate još puno godina ili se odmah razdužiti i taj novac ulagati u primjerice međimurske ceste ili Pelješki most? - retorički je upitao.

>> Prijete mi: 'Pazi da ti ne dođemo pred kuću'

Komentara 34

ZA
zagreb1111111111
13:57 25.10.2014.

Opet laže premijer.

FR
Franciskoo
14:02 25.10.2014.

Milanović je loš i katastrofalan premijer, što taj lik radi osim što proganja sve one koji su mu trn u oku? BDP pada 12 kvartala zaredom, ovaj Milanović u svom mandatu nema niti jedan kvartal u plusu. U svom mandatu je bacio državu 10 godina unatrag.

KA
kavicakaka8
14:20 25.10.2014.

da premijeru i ti si bio zaštičen devedsetih,a generacija smo ---s tim da sam ja bio hrvatski dragovoljac koji nije zaštičen već je bio planski šikaniran da je trebao napustiti posao,pa sad sa suprugom i tri sina svi bezglavo trežimo posao-zašto

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije