Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
31.03.2015. u 12:00

“Ma, Bandića ne zanima umjetnost koliko je crno pod noktom”, zaključuje njegova zamjenica Vesna Kusin.

Vesna Kusin, nova zamjenska zagrebačka gradonačelnica, pohvalila se da nikad nikoga nije izdala pa ni Bandiću nije mogla okrenuti leđa, ali nije mogla izdržati pa je za Jutarnji komentirala gradonačelnikovu spornu kolekciju slika.

“To je sve zadnje smeće”, rekla je još za prvog posjeta Kusin kolekcionaru Bandiću u lice dodajući da ju je bilo “gotovo sram gledati neke slike”. “Ma, Bandića ne zanima umjetnost koliko je crno pod noktom”, zaključuje njegova zamjenica. Ne zanima ga umjetnost, ali kao što vidimo voli kolekcionirati. Ne samo slike.

Nove poštanske urede u Zagori pretvaraju u mrtvačnice

Juraj Buzolić, bivši šef splitske pošte, ipak nije uzalud gradio poštanske urede po Zagori koji prazni stoje po 20 godina. Nikada nisu otvoreni jer nemaju za koga biti otvoreni pa se pisalo da je državni novac bačen u vjetar, ali Slobodna piše da bi uredi uskoro mogli dobiti novu namjenu.

U Mijacama i Kozičkim Poljicama odlučili su poštanske urede pretvoriti u – mrtvačnice. Pošta neće nikada proraditi, a mrtvačnica je civilizacijska potreba, poručuju mještani koji su već zatražili prenamjenu zgrade.

Čobankovićeva odluka oštetila državu za 81 milijun kuna

Petar Čobanković, bivši ministar poljoprivrede, “zaslužan” je, piše Jutarnji, za ovrhu državnog proračuna 2014. od 81,3 milijuna kuna jer je kao ministar 2005. odbio sudsku nagodbu.

Koliko bi krumpira trebao oguliti da nadoknadi štetu?

Povrh mirovine u šest godina primio 800.000 kn

Marina Lovrić-Merzel, saborska zastupnica i bivša sisačko-moslavačka županica, bila je vrlo galantna prema bliskim suradnicima i posebice savjetnicima. Marin Piletić, zamjenik sisačko-moslavačkog župana, za Jutarnji je izjavio da je bivša županica suradnicima isplaćivala od 500 do 843 tisuće kuna, a rekorder je Željko Soldo.

Kao predsjednik županijske skupštine i savjetnik bivše županice, Soldo je primao naknade za vođenje skupštine, za savjetovanje županice, za članstvo u nadzornim odborima, koristio je službeni automobil i mobitel i, sve u svemu, u šest godina stajao je županiju više od 800.000 kuna. A sve to povrh mirovine.

>>Čačić obilježava 25 godina Koalicije narodnog sporazuma

>>Premijer tek u 3. čitanju povjerovao u nevjerojatno

Komentara 7

AU
aurora1zn
14:20 31.03.2015.

svi ti politicari iz zabiti vole umjetnost-Sanader-Bandic-Vidosevic obozavaju slike i umjetnost cudna neka pojava kod njih-ali vole kolekcionirati kako kaze gospodja

AU
aurora1zn
14:24 31.03.2015.

gospoja bih trebala znati da ce Švaljekica biti iduca gradonacelnica jer je zgodna pametna i lijepa-kao i kolinda na to mi padamo sada-lijepe i simpaticne zene

DI
Diners
18:00 31.03.2015.

Te njihove slike su naše gospodo.Kupljene su našim novcem! Sve ih oduzeti ,prodati i novce podijeliti sirotinji!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije