Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osoba tjedna

Milan Bandić - Kad mu ne daju da 'dela', on osniva stranku

Milan Bandić
Tomislav Miletić/Pixsell
01.02.2015.
u 15:26

Mnogi su uvjereni da će Milan Bandić, ako i dalje bude morao biti na prisilnom godišnjem odmoru, krenuti u akciju i izazvati prijevremene izbore u Zagrebu.

Zagrebački gradonačelnik, kojemu sud već mjesecima brani da “dela”, osnovao je udrugu Klub liste grupe birača Milana Bandića i najavio da će izaći na izbore kad god i koji god – parlamentarni ili lokalni – prije bili. Jasno je da će udruga prerasti u političku stranku s kojom će se Bandić još jednom – prošli put njegova je avantura završila potpunim debaklom – okušati na parlamentarnim izborima.

Ali Zagrepčani bi i prije iduće zime mogli ponovno na birališta. Naime, očekuje se da Ustavni sud u veljači ili ožujku donese odluku o tome hoće li se Bandić vratiti na posao ili će mu i dalje ostati mjera zabrane obavljanja gradonačelničke funkcije.

Mnogi su uvjereni da će Milan Bandić, u slučaju da ga Ustavni sud odbije, ako i dalje bude morao biti na prisilnom godišnjem odmoru, krenuti u akciju i izazvati prijevremene izbore u Zagrebu. Na njih bi mogao izaći zajedno s HDZ-om i još jednom “razbiti” svoje bivše kolege iz SDP-a. Pakleni plan neuništivog gradonačelnika Zagreba.

>>Bandić će ići s HDZ-om, a Pantovčak može postati naše Dedinje

>>Bandić: Ne znam koji će idući izbori biti, ali bit će po mojoj grbači

Komentara 34

Avatar maxist
maxist
21:25 01.02.2015.

odluka vlade da preseli Josipovića da bi blokirali Kolindu, puštanje _Glavaša I "visuljak" optužnica protiv Bandića sve su to potezi očajnika da ostane na vlasti svadeći sve sa svima.......

BA
bajo2
18:40 01.02.2015.

evo nemam sta raditi pa idem i ja osnovati jednu stranku kao i svi drugi.nek se nadje!

NI
ninja72
16:49 01.02.2015.

Samo naprijed, a sav ovaj cirkus oko uhicenja dolazi iz Milancevog kokosnjaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije