Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko stavlja statuse?

Milan Bandić i iz Remetinca aktivan na Facebooku: Što je danas napisao?

Milan Bandić
Foto: Screenshot/Facebook/Milan Bandić
23.10.2014.
u 11:33

Očito je da Bandićeva administratorska služba na Facebooku još uvijek revno radi.

Iako je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u nedjelju uhićen, a u utorak mu je određen jednomjesečni pritvor te se nalazi u zatvoru u Remetincu, na njegovu službenom Facebook-profilu aktivnost nije završila lišavanjem slobode.

Očito je da Bandićeva administratorska služba još uvijek revno radi jer je danas objavljen status s fotografijama o otvaranju izložbe u galeriji Šimun. "Uime gradonačelnika Milana Bandića, u galeriji Prsten Hrvatskog društva likovnih umjetnika, zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba Vesna Kusin otvorila je izložbu Zbirke galerije Šimun, pod pokroviteljstvom Zagreba", stoji u danas objavljenom statusu na Bandićevu službenom profilu.

 

Od kada se Bandić nalazi u pritvoru, objavljeni su i statusi o najavi koncerta u povodu obilježavanja 50. rođendana Dražena Petrovića, a i izvještaj s konferencije za medije zamjenice zagrebačkog gradonačelnika Sandre Švaljek koja je u ponedjeljak kazala da i bez Bandića "grad funkcionira uredno".

>>Bandić nije sam u ćeliji, Ljubičić donio i liječničke nalaze

>>Što će dokazivati USKOK: Namještanja, utaje, veze kao model Bandićeve vladavine

>>DIP: Nismo bili nadležni za nadzor financiranja promidžbe u kampanji 2009.

Cijeli slučaj pratite na specijalu Uhićen Milan Bandić

Komentara 51

TB
Toni broo
12:18 23.10.2014.

@diskasting, ako se netko sve ove godine trudi izmanipulirati javnost, onda ste to vi dežurni sdp-ovci po portalima. Bandiću takve gluposti ne trebaju jer ima podršku većine građana Zagreba i Hrvatske koliko se god vi mrzitelji Bandića trudili u komentarima po portalima ga pljuvati. Većina Hrvata kada vidi šovinistički, primitivni, mrziteljski komentar na račun Bandića se zgražava i s time mu vi dežurni mrzitelji samo još više dižete popularnost. Nemrete vi mrzitelji kao i Milanović skupljati poene na Bandiću jer 99% građana ima svoj stav o Bandiću, a on je pozitivan, uzalud se treudite u komentarima ga pljuvati.

Avatar abakus
abakus
12:41 23.10.2014.

A eto i kod nas su na dva mandata izabrali Mesića i onda poslije njega Josipovića. O izboru Milanovića da i ne govorim... No Bandića biraju građani grada Zagreba malo ipak previše mandata za redom da bi to bio rezultat manipulacije. Imali smo prilike vidjeti kakav je čovjek i kako radi. I dali mu palac gore. Pa bi se svi ovi koji danas po njemu pljuju morali zapitati kakvi su zapravo ljudi kad građani radije, i to u velikom postotku, biraju tog i takvog Bandića umjesto njih.

MU
muh
12:26 23.10.2014.

A onaj u SDPejovac u Rijeki ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije