Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ured za obrazovanje

Mila Jelavić nova je Lovrićeva zamjenica

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
31.07.2015.
u 12:28

Sada i službeno nastavlja raditi u Gradskom uredu za obrazovanje, kulturu i sport, i to uz zamjenika pročelnika za financije Dinka Vukelića i zamjenika za kulturu Tedija Lušetića

Nakon što joj je prije više od godinu dana istekao mandat pravobraniteljice za djecu, Mila Jelavić i službeno će od ponedjeljka 3. kolovoza početi raditi na mjestu zamjenice pročelnika Gradskoga ureda za obrazovanje, kulturu i sport Ivice Lovrića.

Još je prije dva mjeseca Mila Jelavić pred zastupnicima za trajanja sjednice Gradske skupštine “branila” program za mlade, kada je bila vršiteljica dužnosti i kada se za mjesto zamjenice tek trebao raspisati natječaj.

Sada i službeno nastavlja raditi u Gradskom uredu za obrazovanje, kulturu i sport, i to uz zamjenika pročelnika za financije Dinka Vukelića i zamjenika za kulturu Tedija Lušetića.

>> Bivša pravobraniteljica za djecu Mila Jelavić postala član Gradske uprave

Komentara 3

DU
Deleted user
13:01 31.07.2015.

našla krpa zakrpu,živili rodijaci,pljuc..

ZA
zambezi
07:45 01.08.2015.

Tu je bolja placa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije