Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijevoz do Beča

Mila Horvat: Gradu ću platiti trošak za službeno vozilo

Mila Horvat
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
22.10.2014.
u 08:50

Nisam bila upućena je li riječ o službenom vozilu ili privatnom

Na navode kako u jednoj od točaka optužnog prijedloga stoji da se Milana Bandića tereti da je gradskim vozilom osigurao prijevoz Mili Horvat da se preveze u Beč na operaciju tumora na jednjaku, oglasila se i HTV-ova voditeljica.

– Gradonačelnika poznajem iz medijskog i javnog života. On mi je u najtežim trenucima kad sam se razboljela među brojnim ljudima iskazao podršku i ponudio pomoć. Ponudio mi je mogućnost prijevoza do bolnice u inozemstvu u kojoj sam bila operirana – izjavila je Mila i dodala: – Kako nisam bila upućena u detalje organizacije, niti sam bila u stanju tada razmišljati, bilo mi je jedino važno da se što prije podvrgnem zahvatu i prihvatila sam za mene tu velikodušnu pomoć. Nisam bila upućena je li riječ o službenom vozilu ili privatnom. Tada je svaka podrška, ponuđena pomoć za mene bila blagoslov. Spasili su me liječnici, gradonačelnik, kolege, svi dragi ljudi koji su tad bili uz mene i nastojali mi olakšati moju situaciju.

HTV-ova voditeljica kaže da, ako je istina da se radi o gradskim sredstvima, da će sav novac vratiti.

– S obzirom na to da se, kako doznajem, prema posljednjim navodima spominje službeno vozilo, ja sam spremna sporan iznos uplatiti promptno na račun Grada Zagreba. Danas, kada mi je zdravstveno stanje trenutačno pod kontrolom, i kad sam radno sposobna, mogu to učiniti i još jednom zahvaliti svim ljudima koji su mi na bilo koji način bili podrška i pomoć u najgorem životnom periodu – završila je Mila.

>> Milu Horvat službeni auto vozio na operaciju, Sandru Perković iz Pule na sjednicu

>> Nobilo: Milana Bandića je trebalo maknuti iz Zagreba

>> Bandić i Ljubičić stigli u Remetinec. Pripuzu prihvaćena jamčevina od 7,5 milijuna kuna!

>> Cijeli slučaj pratite na specijalu Uhićen Milan Bandić

Komentara 194

PR
Prunus
11:39 22.10.2014.

Milanović se u privatne svrhe koristi državnim avionom i nikom ništa, ma svašta bi se otkrilo da se njega tako pročešlja kao što on naređuje policiji da pročešljavaju druge i treže dlaku u jajetu!

MA
maklin
10:26 22.10.2014.

Isuse oko čega oni hvataju Bandića... Milanoviću kako ide onaj avion u privatne svrhe do Krka ? Milanoviću jadan si da ne možeš biti jadniji, NAJGORI premijer u povijesti Hrvatske.

LE
LeonardS
09:41 22.10.2014.

Zar i pomoć u bolesti će mu se staviti na teret, pa zašto onda niste zatvorili ili bar prigovorili kad je Mesić dao zbog iste stvari avion pok. poznatoj osobi s tim što je to bilo na zahtjev poznatog kriminalca iz Njemačke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije