Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvježbavanje

Migovi nad Zagrebom: MORH se priprema za svečani mimohod

migovi
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
1/3
29.07.2015.
u 17:15

Uoči svečanog mimohoda zračne snage MORH-a uvježbavaju letačke aktivnosti nad Zagrebom svaki dan do 4. kolovoza u vremenu od 9 do 15 sati

Nebom iznad Zagreba lete piloti Eskadrile borbenih aviona migovima koji se spremaju za svečani mimohod koji će se povodom obilježavanja 20. obljetnice vojno-redarstvene operacije "Oluja" i Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana Hrvatskih branitelja, održati u Zagrebu u utorak, 4. kolovoza.

Letačke aktivnosti zrakoplova MIG-21 provodit će se od danas 29.srpnja do utorka 4. kolovoza u vremenu od 9:00 do 15:00 sati, priopćeno je iz Ministarstva obrane.

Povodom 20 godina "Oluje", Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja MORH je na svom YouTube kanalu objavio i video najavu za Svečani mimohod u Zagrebu koji će se održati 4. kolovoza u 18 sati te središnju svečanost koja će se održati dan kasnije u Kninu

>>Stavljanje sudjelovanja gostiju iz inozemstva u prvi plan je deplasirano

>>Dačić o Oluji: Ne likujemo što su neki otkazali dolazak

Komentara 20

TH
than
23:39 29.07.2015.

Oni vjezbaju letove, a bolnice nemaju klima uredjaje... Vozi Misko....

AM
amotamopanaovamo
23:47 29.07.2015.

Smiješne li riječi - mimohod! Mimo čega će vojska prolaziti? Proći par ulica, nakon toga doći doma i za to uredno dobiti plaću? Zašto više nitko ne govori o ljudima koji su se MIMO svoje volje našli na ulici, jerer im je država prodala firme, pa su sasvim normalno sada svi na ulici? I ti ljudi sada HODaju od firme do firme tražeći posao! MIMO svake pameti nam je nakon rata nametnuta karikatura "zapada", u kojoj se na kraju svi trebamo naći na ulici. Ni jedna privatizacija u konačnici nije ostavila ljude na poslu. A to je privatizacijama i jedini cilj - da nas u potpunosti razvlaste, a mi ostanemo prepušteni samima sebi i HODamo okolo tražeći izgubljeno dostojanstvo za život i rad. To je jedini istinski MIMOHOD - od odbijenice, do nove odbijenice... od firme, do firme... HODamo MIMO života... u svojim najboljim godinama.

Avatar Piktor-
Piktor-
19:42 29.07.2015.

2015. pa MIG-21. Koje li bruke !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije