Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potencijalno opasno

Meteorolozi upozoravaju: Ovo su krajevi kojima prijeti nevrijeme

kiša
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
1/2
26.08.2014.
u 21:45

Sutra nas u većini krajeva očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme, povremeno s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom

Obilne kiše i grmljavinsko nevrijeme nažalost nisu iza nas. I sutra nas očekuje isti scenarij kao prošlog vikenda. Stoga je Meteoalarm objavio upozorenje žute boje za područje Istre i sjevernog Primorja, Gorskog kotara, Like te unutrašnjosti zemlje osim Slavonije.

Kako prognozira DHMZ, sutra nas u većini krajeva očekuje umjereno do pretežno oblačno, povremeno s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom. Razvedravanje kreće tek poslijepodne i navečer dok će se na južnom dijelu Jadranu cijeloga dana zadržati većinom suho i sunčano vrijeme. Temperature će se kretati od 14 do 24, a u Dalmaciji od 25 do 30°C.

Dobra je vijest da će u ostatku tjedna prevladavati sunčano vrijeme, na kopnu uz povremenu naoblaku. U četvrtak ujutro moguća je kiša i jak udar bure na Jadranu, a u petak stabilnije vrijeme.

>>Pogledajte kako je olujno nevrijeme poharalo Murter

>>Nad Siskom superćelijski oblaci, u Samoboru pala tuča veličine oraha

Foto: Meteoalarm

Izvor: Meteoalarm

Komentara 8

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
01:19 27.08.2014.

Ljudi, sutra nikako iz kuće ne izlazite, kiša će padat pa da neko slučajno ne pogine, zato oprez.....

IH
iron.hide.54966
22:41 26.08.2014.

Tko moze nek obavezno skloni auto ispod mostova.

ZK
zvone.krizanic
09:57 27.08.2014.

svaki pravi hrvat će pobjeći u minhen

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije